blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Espectacles

Circ de l’Alegria on Ice

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

El circ és un dels espectacles més captivadors pels més petits de casa, tot i que també pel públic adult. El circ està molt present a Barcelona, amb diverses companyíes circenses que arriben a la Ciutat Comtal per a presentar els seus esdeveniments més interessants. És el cas del Circ de l’Alegria, que arriba a Barcelona per a presentar el seu espectacle sobre gel, el Circ de l’Alegria on Ice, i des de ShBarcelona volem explicar-te més en aquest article.

Article relacionat: Anem a la neu!

El Circ sobre gel a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Circ de l’Alegria

El Circ de l’Alegria On Ice, espectacle familiar que barreja el circ, el gel i les historietes per a infants ha vingut a Barcelona. I aquesta vegada incorpora una novetat molt especial enfront d’altres espectacles sobre gel: la funció es presenta sobre una pista de gel ecològic que no consumeix energia pel seu funcionament. S’hi poden veure quaranta artistes i patinadors, en un esdeveniment que fusiona el circ tradicional amb el patinatge artístic, sobre el fil d’una tendra història d’amistat en la qual la protagonista és una petita foca blanca. En total hi ha vint actuacions variades: d’equilibri, trapezi, malabars i humor, sempre sobre el gel. Espectadors grans i petits queden embadalits amb fantàstics números com el trapezi lliure, la roda de la mort, el gronxador rus, el llit elàstic, i moltes altres sorpreses. Però la cosa innovadora és que tot succeeix sobre gel sintètic i ecològic, evitant així que es malgasti energia, perquè en el cas del gel convencional, cada metre quadrat té el mateix consum energètic que un habitatge durant tot un dia! I la pista és molt gran… D’aquesta manera, el Circ de l’Alegria vol enviar un missatge de conscienciació ambiental, fent un espectacle més sostenible optant pel gel ecològic. A més, part dels beneficis es destinaran a les organitzacions ecologistes Greenpeace i WWF per les seves campanyes contra la matança de foques a l’Àrtic.

Article relacionat: On veure neu a Barcelona

 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Dorron via VisualHunt

Per reforçar encara més això, tots els espectadors que acudeixen a la funció reben informació sobre la campanya “Salvem l’Àrtic”, que convida als interessats a enviar un SMS al 28014 amb la paraula ARTICO, amb la qual cosa entren a formar part de la cadena humana virtual que impulsa Greenpeace. Aquest oceà és present i protagonista al vídeo que l’ONG ofereix dins de la carpa, i també a l’argument que uneix tots els diferents números de circ: tot l’espectacle és ambientat a una illa àrtica, i explica la història d’una foca i un caçador que malgrat que comencen com a enemics, acaben sent inseparables. El circ ja ha col·locat la seva carpa dins de la Plaça de braus Monumental, i tens temps d’anar-hi fins al dia 9 del pròxim mes de novembre. A la seva web pots consultar-ne els detalls i comprar les entrades, que també són disponibles online a Atrápalo, El Corte Inglés, i d’altres. Els nanos titulars del Carnet del Club Super3 no paguen entrada a la sessió dels divendres a les 19 h. T’animem al fet que aprofitis aquesta oportunitat d’explicar als teus fills de manera efectista els problemes pels quals està travessant el nostre planeta, a la vegada que passeu tots plegats una vetllada espectacular i divertida de patinatge.

Ja has vist algun dels espectacles del Circ de l’Alegria? Què t’ha semblat?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari