blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Barcelona Open Banc Sabadell

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

A Barcelona es disputa anualment un dels tornejos de tenis més importants a Espanya. Es tracta del torneig Barcelona Open Banc Sabadell, més conegut popularment com a Comte de Godó. Barcelona sempre ha destacat per la seva afició a l’esport i aquesta important competició, que se celebra a la part alta de Barcelona, concretament al barri de Pedralbes, és una clara mostra. Aquest important esdeveniment esportiu se celebrarà del 20 al 28 d’abril, i per això, avui des de ShBarcelona us portem aquest article on us parlem del Barcelona Open Banc Sabadell.

Article relacionat: Pedralbes, el barri de l’elit barcelonina

Torneig Comte de Godó a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: _Hadock_ via VisualHunt

El torneig Comte de Godó o, com és conegut oficialment, el Barcelona Open Banc Sabadell, és una competició de tenis que forma part dels ATP World Tour 500 i que té lloc anualment al Reial Club de Tenis de Barcelona. La superfície és de terra batuda i se celebra a la Ciutat Comtal des de l’any 1953. El torneig es disputa en dues categories, l’individual masculí i el torneig de dobles masculí. Sens dubte, es tracta d’una de les cites relacionades amb el tenis més importants del món, on participen tenistes situats dins del top 10 de l’ATP, així com les noves promeses del tenis actual, així com un dels esdeveniments esportius més esperats a la Ciutat Comtal. El Reial Club Tenis de Barcelona, fundat l’any 1899, és una de les principals institucions esportives de la ciutat. Està situat en una agradable zona residencial, a l’exclusiu barri de Pedralbes, prop d’una de les entrades a la Ciutat Comtal, l’Avinguda Diagonal. Aquest club de tenis es troba al carrer Bosch i Gimpera, 5, a la confluència amb el carrer Marquès de Mulhacén.

Article relacionat: Pàdel barat a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Kilian Arjona via VisualHunt

Per poder arribar al club i gaudir d’aquesta important competició el millor és fer-ho mitjançant transport públic, ja que els voltants al recinte estaran tallades al trànsit durant la setmana del torneig, a més de les dificultats d’aparcar a la ciutat. Pots accedir amb metro, a través de la línia 3 (verda) a les parades Palau Reial o Maria Cristina. Els autobusos de les línies 63, 68 i V5 són també una alternativa de transport públic per acostar-te al Reial Club de Tenis Barcelona. Si el que es vol és visitar la competició i no s’és resident a Barcelona, ​​a la zona hi ha diversos hotels per poder allotjar-se. Un exemple és el Melià Barcelona Sarrià, un lloc excel·lent i còmode, amb unes instal·lacions de gran qualitat. També podem recomanar l’hotel Rei Joan Carles I, un luxós complex hoteler amb una excel·lent oferta gastronòmica. Finalment, una altra alternativa d’allotjament per visitar el torneig Comte Godó que segur no et deixarà indiferent és l’Hotel Sofia Barcelona. Com veus, el torneig Barcelona Open Banc Sabadell és un dels esdeveniments esportius més importants de la Ciutat Comtal i que no et pots perdre si ets aficionat al tenis. Com a curiositat direm que el trofeu reprodueix un tenista en miniatura situat a la tapa superior, mentre que un cisellat d’adorn recobreix tota la copa. es triguen aproximadament unes 800 hores en construir aquest trofeu, i el seu preu està valorat en uns 36 mil euros.

Tens pensat acudir al torneig Barcelona Open Banc Sabadell?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari