blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Jugar a les bitlles a Barcelona

Pista de bitlles amb leds
Escrit per Estibaliz

Què divertit és jugar unes quantes partides de bitlles amb els amics, no et sembla? L’únic punt negatiu és que, fins ara, gaudir d’una pista de bitlles no solia ser precisament econòmic com per anar-hi molt sovint, però la veritat és que ShBarcelona ha descobert que no té per què, doncs hi ha pistes de bitlles a Barcelona que ofereixen bones ofertes. Vegem on es pot jugar a les bitlles a Barcelona a bon preu.

Article relacionat: Jugar al minigolf a Barcelona.

Boleres a Barcelona

Jugant a bitlles

Imatge via Pixabay

Una de les pistes de bitlles de Barcelona més destacades és Ilusiona, que es troba al Centre Comercial Diagonal Mar. Aquí es pot jugar a les bitlles de dilluns a dijous per tan sols 6,5 euros, un preu que no està gens malament, ja que inclou el calçat i un refresc. D’altra banda, els dimecres són els dimecres boos d’Ilusiona, la qual cosa vol dir que està permès jugar quatre partides per 10 euros, incloent sabates i beguda. Un pla ideal per passar més ràpid la setmana. A més, es tracta d’una pista de bitlles ideal per a celebrar aniversaris infantils, doncs ells s’encarreguen de preparar-ho tot: el berenar, els refrescos, el pastís i una partideta de bitlles, perquè els nens també s’ho passen pipa. Això sí, per no perdre’t cap promoció, et recomanem seguir la seva pàgina de Facebook.

És molt propi dels centres comercials disposar d’un espai per jugar a les bitlles a Barcelona. Al centre comercial La Maquinista hi ha una altra pista de bitlles, la New Park, que tot i que és més petita, també és adequada per a portar-hi nens. Tant en aquesta, com en l’anterior, és possible organitzar aniversaris i berenars abans de fer una partida de bitlles. Visita la seva pàgina web per obtenir més informació i organitzar una jornada d’allò més divertida!

Article relacionat: Karts a Barcelona.

Dona juga a bitlles a una de les pistes

Imatge via Pixabay

A més, hi ha dues sales més petites a Barcelona, la Namco Station Diagonal Mar i la Federació Catalana de Bitlles. No obstant això, si un dia vols jugar als bolos a Barcelona amb tots els luxes, et proposem conèixer la Pedralbes, a la zona alta de la ciutat. Al seu web podràs comprovar que és de les millors de Barcelona, per no dir la millor.

En qualsevol cas, el grup Amics de Barcelona té al seu portal una secció sobre pistes de bitlles ideal per trobar llocs on jugar a les bitlles a Barcelona i gent a la qual li entusiasma aquesta activitat, ja sigui com a hobby o a nivell competitiu.

Recomanaries algun altre lloc on jugar a bitlles a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

Deixar un comentari