blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Bars i discoteques gais a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Barcelona és una de les ciutats més gayfriendly de tot el territori espanyol i anualment acull el festival gai més gran i important d’Europa: el Circuit Festival, convertint-se en una seu més que reconeguda d’aquest moviment social. Són molts els que visiten la ciutat a la recerca de locals en els quals puguin expressar la seva condició sexual amb total llibertat, ja que no ho poden fer a les seves ciutats o països d’origen amb tanta naturalitat. Per tal de que aquests turistes o visitants (sense deixar de banda a tots els residents de Barcelona i de la resta de Catalunya) pugueu gaudir de l’oci que us ofereix la capital catalana, ShBarcelona us recomana alguns bars i discoteques gais a Barcelona en els quals podreu prendre unes copes i sentir-vos totalment còmodes.

Clubs gayfriendly a Barcelona

bars i discoteques gais a BarcelonaEl Grup Arena és el que ofereix la oferta més àmplia d’establiments gais a Barcelona. Sota el seu nom hi fins a 5 locals entre bars, clubs i discoteques: el Bar Punto, la sala Aire (per a noies), la sala Arena Madre, la sala Arena Classic i la sala Arena VIP. Totes les sales es troben al barri de l’Eixample, molt a prop les unes de les altres, i pots aconseguir descomptes i entrades gratis si hi vas d’hora. La música característica de tots els locals del grup Arena és el pop comercial mainstream, ideal per a passar una estona divertida ballant amb els teus amics.

La Discoteca Metro, en canvi, és un club només per a nois. El lloc idoni per a sortir a ballar i a “lligar”, de vegades d’una manera massa explícita. La música és electrònica (house, techno, progressive comercial, etc.) i solen fer-hi espectacles de Drag Queens i strippers. A la Metro hi passaràs una nit inoblidable i divertida!

A la Sala Apolo, tot i no ser una discoteca exclusivament gai, s’hi celebren festes gayfriendly com les “Festes Somoslas” o les festes enfocades per a noies anomenades “Les Fatales”. Els Dj’s que participen en aquestes festes punxen des d’electro-pop, fins a electrònica minimal, depenent del cartell de cada esdeveniment. Pots informar-te a les pàgines de Facebook Les Fatales y Somoslas.

Article relacionat: Les millors discoteques de Barcelona.

bars i discoteques gais a BarcelonaLa Casa de la Pradera és un bar situat en ple cor del Raval on hi podràs trobar un ambient gayfriendly d’allò més divertit i esbojarrat. Pel poc temps que fa que va obrir les seves portes, ja gaudeix d’un prestigi i d’un nom com a local de referència d’aquest barri. Tots els dies del cap de setmana hi trobaràs esdeveniments especials, un ambient eclèctic i sorprenent i música de la bona per a ballar o prendre alguna cosa assegut als sofàs.

Deixant una mica de banda els bars i discoteques gais a Barcelona, cal mencionar Facebook, que abans era un “local de cites”. Encara ara en conserva l’estructura i la decoració interior amb sofàs vellutats, zones reservades, columnes amb miralls, barres centrals i un escenari per als espectacles. Al Cabaret Berlín, periòdicament, s’hi organitzen festes amb el mateix nom, que acullen els gais i lesbianes més moderns i amb moltes ganes de festa. Molt autèntic!

Acabem les nostres recomanacions de bars i discoteques gais a Barcelona amb el Chiringuito de Amparo i el Chiringuito de la Mar Bella, dos locals que únicament romanen oberts durant l’estiu i que es troben a la sorra de les platges de la Mar Bella, les més conegudes pels gais que visiten Barcelona. En un ambient distès podràs prendre-hi un còctel refrescant, menjar-te unes tapes, una amanida o una hamburguesa deliciosa i gaudir de la música electrònica o chill out que més t’agrada fins que es pongui el sol. Els preus d’aquests chiringuitos no són barats, però val la pena…

Coneixes més locals d’ambient a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari