blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

L’estiu és una de les estacions més esperades per la majoria de les persones, i és que té moltes coses bones: el temps és magnífic, tot i que hem de reconèixer que de vegades pot resultar asfixiant, però a Barcelona tenim la platja per a refrescar-nos. D’altra banda, els dies són més llargs i això ens permet gaudir de les nostres activitats durant més temps. I, el millor de tot, la majoria de les persones podem gaudir d’uns dies de vacances, no sempre els que ens agradaria, però uns dies al cap i a la fi, que ens permeten dedicar-nos a les nostres aficions o plans que no solem fer quan estem treballant. Avui en aquest article de ShBarcelona us donem algunes idees sobre activitats que podeu fer a la Ciutat Comtal a l’estiu.

Article relacionat: Arriba l’estiu a Barcelona de nou!

Idees d’activitats per fer aquest estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si passes l’estiu a Barcelona, podràs gaudir de molts plans divertits i culturals. Recorda que la capital catalana té moltes coses per a oferir-te, però la província de Barcelona també és un territori que val la pena explorar. Per exemple, el primer pla que us recomanem és fer un recorregut per les magnífiques vinyes de la zona del Penedès, una de les regions de vi més importants d’Espanya. Coneix els millors cellers i fes algun dels tasts per tal d’aprendre totes les curiositats sobre la seva olor, el seu color i els seus matisos al gust. Un altre pla refrescant per fer amb nens i passar alguna de les caloroses jornades estivals barcelonines, és fer una ruta per les piscines públiques a l’aire lliure de la Ciutat Comtal. Us recomanem la de Torre de les Aigües a l’Eixample, la del Llac de Can Dragó, a Sant Andreu o la del Parc de la Creueta del Coll, a Vallcarca. Aquesta última està en procés de remodelació, desconeixem si aquest estiu hauran finalitzat les obres que s’estan duent a terme.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

També t’aconsellem que facis un recorregut pels millors xiringuitos de les platges de la Ciutat Comtal. Nosaltres, per exemple, et recomanem els següents: Van Van Mar, situat a la platja de Gavà, localitat a pocs quilòmetres de Barcelona, ​​on podràs menjar deliciosament i gaudir d’un ambient divertit i agradable. Vai Moiana és un altre dels xiringuitos que no t’has de perdre. Està situat al Poblenou. També és de visita obligada Kauai, també a la platja de Gavà, ideal per sopar tapes de gran nivell. Salt Beach Club, als baixos de l’Hotel W, és un altre dels xiringuitos de moda de la capital catalana. Està situat a les platges de Ciutat Vella. Al costat de Gavà, a la localitat costanera de Castelldefels, el xiringuito Barracuda és també molt recomanable. Com veus, hi ha molts plans ideals per fer aquest estiu a Barcelona i la seva província. Probablement no podràs fer-los tots, per això us hem recomanat alguns que creiem que poden ser molt interessants.

Quins altres plans d’estiu ens recomanes per a fer a la Ciutat Comtal?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari