blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Els millors gimnasos de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Si estàs llegint aquest article és perquè segurament ja has pres la decisió de fer un canvi en la teva vida, i és que tots sabem la importància que té cuidar el cos i fer exercici per mantenir un bon nivell de vida. Si vius a Barcelona, o si véns a passar una temporada, et tornaràs boig buscant el gimnàs que més et convé, i no precisament perquè n’hi hagi pocs, si no més aviat, tot el contrari. Per aquest motiu, des de ShBarcelona hem fet una classificació dels millors gimnasos de Barcelona per a facilitar-te la recerca.

Article relacionat: Gimnasos low cost a Barcelona

Anar al gimnàs a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A Barcelona hi ha una xarxa de gimnasos molt coneguda anomenada DIR, i és la més àmplia de tota la ciutat, ja que compta amb prop de 20 centres esportius. Són centres moderns de tecnologia avançada que solen comptar amb superfícies de diversos milers de metres quadrats. Ofereixen una àmplia gamma de serveis destinats al fitness i wellness, que ajudaran a millorar el teu estil de vida. A més, ofereixen una infinitat d’extres com servei de nutrició, fisioteràpia i osteopatia, entrenadors personals, restaurants amb menjar saludable, centres d’estètica, botigues amb equipament esportiu o, fins i tot, una acadèmia per formar-te com a professional de l’esport. La quota mensual està fixada a partir dels 24,55 euros al mes, així que no està gens malament. Els gimnasos Holmes Place són molt exclusius. Tenen unes instal·lacions úniques, màquines d’última generació, activitats de màxima tendència i professionals de màxim nivell. Hi ha dos gimnasos al centre de Barcelona: el Holmes Place Urquinaona (carrer Ausiàs Marc, 9-11) té unes instal·lacions molt exclusives que el converteixen en el 5è club del món pel que fa a equipament tecnològic, a més d’una àmplia gamma de serveis i activitats (més de 100 activitats, spa, perruqueria, tintoreria, restaurant, accessoris per a les dutxes…).

Article relacionat: Llocs per córrer a Barcelona.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

I no gaire lluny, el Holmes Place Balmes (carrer Balmes, 44-46) també disposa de màquines d’última generació i un equip sempre disponible per ajudar els socis. Tots dos centres ofereixen serveis similars, com els personal training (professionals que prescriuen un pla individual 100% adaptat a cada persona), una zona d’spa i bellesa (on realitzen tractaments facials, corporals i reductors, massatges, manicura, pedicura, depilació…) , impressionants zones d’aigües, servei de fisioteràpia i nutrició i activitats dirigides (consulta el calendari segons el centre que més t’interessi). En els dos, hi trobaràs un ambient premium i un servei i atenció molt personalitzats. Finalment, dins els millors gimnasos de Barcelona també destaquem el New Body (carrer París, 128) no és un gimnàs convencional, sinó que ofereix un pla adaptat a cada client per tal de complir el seu objectiu. Dins d’aquest, t’hi entra un assessorament nutricional i un entrenament específic a la seva sala d’exercicis, sempre assistida per un entrenador personal, que coneix els teus objectius, la teva rutina, s’encarrega de motivar-te i que facis els exercicis de forma correcta.

Quin altre gimnàs de Barcelona ens recomanes?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari