blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

La Botiga de Disney de Barcelona

Globus de caràcters de Disney
Escrit per Mercedes

Barcelona s’emplena de fantasia, i Disney s’ha establert a casa nostra. I com a seu ha triat l’antic palau Solterra-Barberà, al cèntric carrer del Portal de l’Àngel, al districte de Ciutat Vella, per obrir la seva major botiga d’Espanya.

Es tracta d’un local de grans dimensions on es poden trobar productes d’aquesta marca tan vinculada amb la infància de gairebé tothom. Des de ShBarcelona et portem aquest article on et parlem sobre aquesta nova botiga de Disney a Barcelona.

Article relacionat: Llocs per celebrar festes amb nens a Barcelona

Disney Store arriba a Barcelona

Pelutxos de Nemo

Imatge via Pixabay

Després de cinc anys de recerca d’un lloc apropiat, la companyia creu que es tracta d’una “ubicació perfecta” per inaugurar la primera botiga icònica de Disney al nostre país, un palau del segle XVII que compta amb més de 500 metres quadrats de superfície, i que es troba en el número 9 del carrer del Portal de l’Àngel, un dels carrers més populars per anar de compres a Barcelona, fent cantonada amb el carrer de Canuda.

L’edifici, que està catalogat, abans era un palau residencial. Amb el temps va tenir locals comercials al peu, on fins fa un any hi havia la botiga de moda femenina Podium, i al solar del seu antic jardí hi havia el ja desaparegut Cine París, molt famós a l’època.

En aquesta macro seu, ofereix més de 1.500 referències de producte Disney, Marvel, Píxel i Star Wars. Els nens petits no seran els seus únics clients, ja que la botiga té un gran repertori de productes per a col·leccionisme enfocat en el públic adult.

A més, aquesta botiga es converteix en l’única al món que inclou una sèrie de productes personalitzats per a la ciutat de Barcelona. El palauet és el primer establiment de la marca a peu de carrer al centre de la ciutat, ja que fins ara només tenia presència als centres comercials de l’Illa Diagonal i Glòries.

I a més de ser la seu més gran de la marca a Espanya, és també una de les majors d’Europa, superada només per la que la multinacional va obrir a Oxford Street, Londres, fa uns mesos, de 700 metres quadrats.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure amb nens

Ninot de la pel·lícula Toy Story

Imatge via Pixabay

Disney, que compta amb onze botigues repartides a Espanya, feia molt temps que estava buscant un emplaçament i un local que encaixés amb les seves expectatives per obrir el seu espai de referència a la capital catalana.

En paral·lel, continua buscant ubicació per obrir una altra botiga de similars característiques a Madrid, on només té presencia dins de centres comercials.

Ja en el seu dia el fundador, Walt Disney, del qual fonts no autoritzades deien que tenia origen espanyol, ja va cercar temps enrere un lloc a Andalusia per fer un gran parc, que finalment creà a Orlando.

Les botigues de la marca estan integrades dins de la divisió anomenada Disney Store. Aquests grans establiments que la companyia està obrint recentment, tracten de recrear la màgia de les seves pel·lícules i dels seus parcs d’atraccions, amb una cerimònia diària d’obertura en la qual un nen s’encarrega d’obrir la porta de la tenda, i amb animadors que organitzen concursos, contacontes i diferents activitats diàries.

Tens nens a la família? Ets col·leccionista de ninos de Marvel? O ets un fanàtic de StarWars? Ja pots fer-hi cap!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari