blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

On comprar vinils infantils a Barcelona

Vinils decoratius sobre el capçal del llit
Escrit per Estibaliz

Decorar una habitació infantil no sempre és fàcil, i de vegades costa ser creatiu i original per a crear l’habitació perfecte per al teu nen. Ja sigui perquè estàs esperant un nadó i estàs decorant la seva habitació al teu pis de lloguer a Barcelona, o simplement tens un fill petit i t’agradaria que les parets de la seva habitació fossin més originals, ShBarcelona té la solució perfecta per a tu, ja que hem trobat tres botigues on comprar vinils infantils a Barcelona, ideals i fantàstics per a decorar l’habitació dels més petits. Prova-ho, quedarà fantàstic!

Article relacionat: Decorar una habitació infantil

Vinils per a nens a Barcelona

Vinils infantils decorant una habitació

Imatge via Pixabay

Dues de les botigues físiques que hem descobert es troben a l’Eixample, pel que ho tens fàcil per a comparar. Animalets, llunes, flors, arbres, superherois i una infinitat més de possibilitats les trobaràs a Vinils Decoratius (Carrer Bailén, 226).

Una botiga que també fa lletres de fusta per si voleu personalitzar encara més l’habitació del petit. Si t’interessa saber els seus preus, posa’t en contacte amb ells al telèfon 932 19 82 41 o contacta per escrit a través del seu web. En qualsevol cas, el millor és passar pel seu establiment.

Estrelletes, llunes, animalets, flors, avions, cotxes, fades, planetes i lletres, així com frases és el que podràs encarregar a My Vinilo (Carrer Enric Granados, 44). A més, fins i tot et brinden la possibilitat de fer-te’n un amb un mesurador perquè aneu mesurant el petit de la casa! Els preus ronden els trenta euros, però alguns pugen a cinquanta.

Al teu fill li apassiona el bàsquet o el futbol? També tenen el vinil ideal. Si t’interessa, fes una passada per la seva botiga de l’Eixample, encara que també pots consultar les condicions al seu web i, fins i tot, comprar online. Perfecte per a decorar l’habitació del petit!

Article relacionat: Mandales, espiritualitat i decoració.

Vinils originals a Barcelona

Decoració infantil de vinil

Imatge via Pixabay

També volem mostrar-vos una botiga online on comprar vinils infantils a Barcelona. Es diu La Tienda de las Pegatinas i sempre ofereixen descomptes del 40 o 50%.

Aquí podràs trobar mesuradors, pissarres, rellotges i números, a més de frases o fragments de text. Tot el que et puguis imaginar personalitzat i a preus molt baixos, perquè per 12 o 16 euros pots adquirir vinils infantils molt treballats.

Et ve de gust posar-li notes musicals? És possible per només set euros. Però això sí, si vols posar el seu nom en gran o un rellotge amb números que ocupi la major part de la paret, el preu pot pujar fins al voltant dels 80 euros. Tot depèn del que li vulguis fer a la seva habitació.

Quin estil de vinils t’agrada més?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari