blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Nadal per a nens a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El Nadal és una festa plena de màgia i els nens la gaudeixen al màxim. Els llums dels carrers, els cants animats de les nadales, l’agitada vida als carrers, els futurs regals que els esperen, les vacances escolars… Qui no adorava el Nadal quan era petit? A més de tots aquests al·licients, les festes de Nadal són un moment ideal per a realitzar activitats amb els més petits de casa, ja que hi ha una gran oferta i molt interessant d’activitats nadalenques per a nens a Barcelona. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de què fer amb els vostres fills aquest Nadal a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: El Caga Tió, una tradició catalana de Nadal

Gaudeix del Nadal a Barcelona amb els teus fills

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La Ciutat Comtal sempre compta amb una oferta lúdica i d’oci molt variada, però quan arriba el Nadal aquestes opcions es multipliquen per dos. Des dels mercats de Nadal que podem veure a Barcelona i molts municipis de la província, com és el cas del clàssic mercat de Nadal de Santa Llúcia, que trobem a un emplaçament privilegiat de la ciutat, concretament a la plaça de la catedral, fins al ja habitual mercat de la Sagrada Família, als peus de la famosa basílica de Gaudí, fins a altres cites ineludibles per als nens com ara la recollida de cartes dels patges reials. Però, a més d’aquestes alternatives que segur els hi encantarà, també s’estrenen pel·lícules i obres de teatre especials per a nens durant aquestes dates. Aquest any s’estrena a tots els cinemes del país la pel·lícula El Grinch, que torna a la pantalla gran després d’innombrables versions, o l’esperada estrena de El Retorn de Mary Poppins, amb Emily Blunt com a flamant protagonista, o la tornada de Trenca Ralph, amb Ralph Trenca Internet. Pots veure tota la cartellera de cinema aquí.

També hi ha espectacles infantils de teatre que els hi encantarà als més petits. Des del 6 de desembre fins al 6 de gener podrem gaudir del clàssic nadalenc en català El Petit Príncep: El musical. Podràs veure-ho a la sala Barts, a la Avinguda del Parel·lel, 62, de Barcelona. També pots apropar amb els teus fills a veure Màgia Kids, al Teatreneu, de l’1 de novembre al 26 de gener. Gisela i el Llibre Màgic és una altra alternativa al musical abans esmentat, amb la famosa cantant ex d’Operación Triunfo, especialitzada en cançons Disney i musicals. L’obra es representa al Teatre Apolo del 15 de desembre al 13 de gener. Una de les grans propostes per aquest Nadal és Caminant entre Dinosaures, un espectacular show ubicat al Palau Sant Jordi que es representa del 29 de novembre al 2 de desembre. Pots veure tota la cartellera de teatre aquí.

Article relacionat: Compres nadalenques a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per últim, acabem les nostres recomanacions d’activitats per a gaudir amb els nostres fills durant el Nadal, amb dues propostes més comunes però igualment divertides. La primera d’elles és la idea de portar al teu fill a un berenar especial a una xocolateria de Barcelona, una activitat que pot ser molt llaminera, i mai millor dit. Prova a La Nena, al carrer Ramón i Cajal, 36, en ple barri de Gràcia. Allà podràs degustar uns deliciosos xocolates, suïssos amb nata, melindros o pastissos casolans, entre d’altres. Molt recomanable. Com a última proposta, si ets dels tradicionals, pots apropar-te al centre de Barcelona, concretament a la plaça Sant Jaume, per contemplar el pessebre gegant que cada any es representa allà.

Ens recomanes altres plans per a gaudir amb nens del Nadal a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari