blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Les millors perruqueries de Barcelona

Perruquer tallant el cabell a una dona
Escrit per Estibaliz

Encara no ets client/a habitual de cap perruqueria en concret?. S’acosta una ocasió especial i vols estar perfecte/a?.

Si és el cas, llegeix aquest article de ShBarcelona on t’oferim una llista amb les millors perruqueries de Barcelona, que hem seleccionat per ser les més cèntriques i les millors avaluades. Escull la que més s’adapti al teu estil i estaràs més guapo/a que mai!

Article relacionat: Perruqueries de Barcelona

Pepelu

Perruquer netejant el cap a una clienta

Imatge via Pixabay

A prop del centre, al carrer Comerç 12 del barri del Born, hi trobaràs una de les millors perruqueries de Barcelona. Obre de dilluns a divendres, matins i tardes, i per descomptat, també els dissabtes al matí.

Ofereixen un servei impecable en un ambient relaxat, on fins i tot et pots prendre un te i navegar per Internet amb l’accés a Wifi gratis que proporcionen.

Els professionals de Pepelu s’enorgulleixen de treballar amb productes de qualitat i es comprometen a realitzar qualsevol tipus de pentinat, tall o tenyit.

Aquesta perruqueria també té un local al carrer Sant Antoni Abat 46 del barri del Raval; així pots escollir la que tinguis més a prop.

Extensiones Nana Peluquería

Dins del mateix barri del Raval, al carrer Joaquín Costa 55, hi trobaràs aquest centre d’estètica que col·loquem a la segona posició del nostre rànquing. És un establiment relativament nou, i tal i com indica el seu nom, està especialitzat en extensions, tot i que realitzen tota mena de tasques de perruqueria.

En quant a les extensions, pots demanar-les del color i la mesura que vulguis i tindràs el privilegi que et posin les millors, importades de l’Índia, Brasil, Perú i Europa.

A part, la perruquería Extensiones Nana també ofereixen tractaments facials, neteges de cutis, maquillatge, col·locació de pestanyes, manicura i totes les tasques de perruqueria que et puguis imaginar.

Si t’interessa tenir a casa bons productes, aquest negoci també es dedica a vendre’ls, tant a perruqueries com a clients. Els seus assidus estan encantats, i tu segur que també hi estaràs!

LaPoupée

Dona a la perruqueria

Imatge via Pixabay

LaPoupée, al carrer Consell de Cent 211 del barri de l’Eixample, hi trobaràs aquest saló de bellesa que rep bones crítiques i moltes recomanacions per part dels seus clients, generalment molt satisfets.

Com les anteriors, és principalment de dones, tot i que si ets home, l’entrada mai et serà negada.

Article relacionat: Els millors barbers de Barcelona

Le Petit Salon

Finalment, et convidem a provar una altra de les millors perruqueries de Barcelona, Le Petit Salon, ubicada a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, al carrer Buenos Aires 15, tocant la Diagonal i molt a prop de l’Hospital Clínic.

Es tracta d’una perruqueria molt moderna que compta amb un personal amb gran experiència. Ofereix serveis personalitzats, ofertes importants, packs per a casaments amb grans descomptes (pentinat, manicura, depilació, etc.) i fins i tot dóna aquest últim servei fora d’horari comercial.

Has provat alguna perruqueria a Barcelona digna de ser recomanada?

Les millors perruqueries de Barcelona
4.7 (93.33%) 6 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari