blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Les millors perruqueries de Barcelona

Perruquer tallant el cabell a una dona
Escrit per Aida Manero

Si encara no has trobat la teva perruqueria de confiança a Barcelona, i en busques una que ofereixi el que busques, en aquest article de ShBarcelona et portem un llistat de les perruqueries de Barcelona que estan en tendència.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Aquests estudis de perruqueria de Barcelona que us recomanem compten amb anys d’experiència, prestigi i grans professionals que hi treballen. Vols trobar per fi un estilista que s’adapti als teus gustos? Segueix llegint!

Article relacionat: Perruqueries de Barcelona

Polopelo

Aquesta perruqueria de Barcelona és un estudi de professionals freelance que comparteixen espai. En ells hi trobaràs un conjunt d’estilistes especialitzats en disciplines ben diferents, com per exemple tractaments reestructurants, coloració, barberia, assessorament d’imatge i venda de productes.

📍Calle Magdelenes 6 – Barri del Gòtic 

Onda Salon

Actualment, l’italià Piero Zattera és l’encarregat d’aquest estudi de perruqueria, tot i que durant un temps va treballar a Londres de director d’estil a la perruqueria Toni&Guy.

Si vols posar el teu cabell i el teu estil en bones mans, Onda Salon és una molt bona opció. A més, si vius o t’allotges al barri de La Barceloneta, t’enganxa molt a prop.

📍Calle de l’Atlàntida 53 – La Barceloneta

Allotja’t al bell mig de Barcelona 

Hair by Sergio

Aquesta perruqueria ha esdevingut un punt de trobada de moltes celebrities de la ciutat de Barcelona, o que visiten la Ciutat Comtal, i és que a Hair by Sergio aconseguiràs un tallat amb un estil únic i uns acabats dignes dels famosos. A més, t’assessoraran a l’hora d’escollir un tractament perquè puguis obtenir l’efecte que desitges segons la tipologia del teu cabell. No te’l perdis!

📍Calle de València, 285 – L’Eixample Dreta

La Barberia de Gràcia

Pels homes, aquesta perruqueria-barberia, totalment recomanada, ofereix  des de tallats de cabell actuals i amb un estil molt personal, fins a un afaitat amb navalla com es feia a les barberies d’abans.

La Barberia de Gràcia va obtenir tres estrelles TheQhair que certifiquen la qualitat de les perruqueries, i és un dels pocs establiments que ha obtingut aquest tipus de reconeixement.

📍Calle Torrent de l’Olla, 198 – Vila de Gràcia

perruqueries a barcelona

Foto via unsplash.com

Rulo

En aquesta perruqueria obtindràs un tallat de cabell original i únic, pensat pels estilistes professionals dins d’un ambient relaxant i íntim. A Rulo trobaràs un tracte personalitzat on, després d’un estudi complet del teu look, et faran el tallat de cabell que necessites.

📍Calle Joaquim Costa, 52 ­– El Raval

Busca el teu allotjament temporal a Barcelona 

Fairfort Salon

En aquesta perruqueria sempre inclouen un diagnòstic capil·lar per determinar quin tractament necessites. El propietari és francès i manté l’estil clàssic i chic que els envolta. Fairfort Salon ha nascut fa poc, però donarà que parlar! Totalment recomanat!

📍Calle Muntaner, 432 – Sant Gervasi

millors perruqueries barcelona

Foto via unsplash.com

Vanitas Espai

Situada al bell mig de Barcelona, aquest centre d’estètica compta amb un tracte de luxe, on tots els clients son rebuts amb tasses de té o copes de gintònic, com tu prefereixis!

Es tracta d’un espai de bellesa de la ciutat on et podràs realitzar des de tallats de cabell, pentinats, metxes, a fins i tot tractaments estètics com massatges, manicura, tractaments per la cel·lulitis, entre molts d’altres. Segur que surts de Vanitas Espai totalment recuperat.

📍Calle París, 204 – L’Antiga Esquerra de L’Eixample

Aduho

Aquesta franquícia nascuda a Catalunya ja compta amb salons fins i tot a l’Argentina. Els seus locals característics pel colorit i l’estil desenfadat dels mobles, et donaran una pista del tipus de tallat que pots aconseguir a Aduho. Aquest centre és ideal pels més atrevits, no et tallis!

📍Carrer del Rosselló, 291 Vila de Gràcia

Preparat per canviar d’estil en un d’aquests estudis de perruqueria? T’hi estan esperant!

Sobre l'autor

Aida Manero

Deixar un comentari