blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

On comprar samarretes del Barça

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

El F.C. Barcelona és un dels clubs més importants de la història del futbol, amb grans temporades on ha guanyat tots els trofeos possibles, i amb una identitat única que el converteix, com el seu lema indica, en més que un club. Vols comprar-te alguna samarreta del Barça o regalar-la? La FCBotiga és el punt de venda oficial on hi podràs trobar tots els articles oficials del Barça, a més de milers de complements i articles. Tot i així, des de ShBarcelona som conscients de que hi han altres opcions, i per això et proposem altres botigues on comprar samarretes del Barça a Barcelona.

Article relacionat:  Com treballar al FC Barcelona

Botigues on venen samarretes del Barça

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de _bianconero via Pixabay

Si et vols assegurar la qualitat de la samarreta i la seva autenticitat, el més aconsellable és anar a la botiga de Nike, la marca que produeix les samarretes originals de l’equip. També en venen algunes amb un tall específic per a les dones i el millor de tot… poden personalitzar-les! Per descomptat, aquests productes no són aptes per a totes les butxaques. No obstant, els preus baixen considerablement amb les talles més petites. Si pel contrari, t’interessa més estalviar diners i no t’interessa tant la oficialitat del producte, el lloc on comprar samarretes del Barça més barates de tota Barcelona és a  Decathlon. I no només samarretes, doncs també hi trobaràs altres productes relacionats, com per exemple: sabatilles, mitges, pantalons i la pilota. La samarreta rèplica de l’oficial costa al voltant de 70€, la segona equipació, no més de 50€, la visitant uns 70€ i la de la Champions surt per uns 90€. Alguns d’aquests productes també estan disponibles per a nens.

Article relacionat: La font de canaletes.

Comprar les samarretes del Barça online

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de alma-81 via VisualHunt

Una botiga virtual on comprar samarretes del Barça, no només les actuals, sinó també les de totes les temporades, o almenys les més destacades, és la Tienda Futbol Mundial. En general, els preus són una mica més elevats, però pots escollir entre comprar les oficials, o bé les rèpliques, amb preus més econòmics. D’altra banda, també ofereix les samarretes que fa servir l’equip per entrenar i aquelles que s’utilitzen en els moments previs al partit, entre moltes altres coses. Al tractar-se d’una pàgina nord-americana, hi trobaràs els preus en dòlars, pel que hauràs de tenir en compte que el valor de la moneda no és el mateix; en aquest cas, beneficiant-nos als europeus, ja que el valor d’un dòlar és inferior al d’un euro. Megastore, la botiga del Diari AS, ofereix diversos models de samarretes del Barça (algunes d’elles personalitzables). A més, pots comprar-hi pantalons, xandalls, dessuadores, bosses de gimnàs, motxilles, mitjons, gorres i tota mena de complements. Fins i tot, equipaments infantils i per a bebès! Sens dubte, es tracta d’una botiga online de material esportiu de referència en el mercat.

*Imatge destacada de coreycam via VisualHunt

Saps d’alguna altra botiga on venguin samarretes del F.C. Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari