blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

On comprar samarretes del Barça

Escrit per Estibaliz

El F.C. Barcelona és un dels clubs més importants de la història del futbol, amb grans temporades on ha guanyat tots els trofeos possibles, i amb una identitat única que el converteix, com el seu lema indica, en més que un club. Vols comprar-te alguna samarreta del Barça o regalar-la? La FCBotiga és el punt de venda oficial on hi podràs trobar tots els articles oficials del Barça, a més de milers de complements i articles. Tot i així, des de ShBarcelona som conscients de que hi han altres opcions, i per això et proposem altres botigues on comprar samarretes del Barça a Barcelona.

Article relacionat:  Com treballar al FC Barcelona

Botigues on venen samarretes del Barça

Imatge de _bianconero via Pixabay

Si et vols assegurar la qualitat de la samarreta i la seva autenticitat, el més aconsellable és anar a la botiga de Nike, la marca que produeix les samarretes originals de l’equip. També en venen algunes amb un tall específic per a les dones i el millor de tot… poden personalitzar-les! Per descomptat, aquests productes no són aptes per a totes les butxaques. No obstant, els preus baixen considerablement amb les talles més petites. Si pel contrari, t’interessa més estalviar diners i no t’interessa tant la oficialitat del producte, el lloc on comprar samarretes del Barça més barates de tota Barcelona és a  Decathlon. I no només samarretes, doncs també hi trobaràs altres productes relacionats, com per exemple: sabatilles, mitges, pantalons i la pilota. La samarreta rèplica de l’oficial costa al voltant de 70€, la segona equipació, no més de 50€, la visitant uns 70€ i la de la Champions surt per uns 90€. Alguns d’aquests productes també estan disponibles per a nens.

Article relacionat: La font de canaletes.

Comprar les samarretes del Barça online

Imatge de alma-81 via VisualHunt

Una botiga virtual on comprar samarretes del Barça, no només les actuals, sinó també les de totes les temporades, o almenys les més destacades, és la Tienda Futbol Mundial. En general, els preus són una mica més elevats, però pots escollir entre comprar les oficials, o bé les rèpliques, amb preus més econòmics. D’altra banda, també ofereix les samarretes que fa servir l’equip per entrenar i aquelles que s’utilitzen en els moments previs al partit, entre moltes altres coses. Al tractar-se d’una pàgina nord-americana, hi trobaràs els preus en dòlars, pel que hauràs de tenir en compte que el valor de la moneda no és el mateix; en aquest cas, beneficiant-nos als europeus, ja que el valor d’un dòlar és inferior al d’un euro. Megastore, la botiga del Diari AS, ofereix diversos models de samarretes del Barça (algunes d’elles personalitzables). A més, pots comprar-hi pantalons, xandalls, dessuadores, bosses de gimnàs, motxilles, mitjons, gorres i tota mena de complements. Fins i tot, equipaments infantils i per a bebès! Sens dubte, es tracta d’una botiga online de material esportiu de referència en el mercat.

*Imatge destacada de coreycam via VisualHunt

Saps d’alguna altra botiga on venguin samarretes del F.C. Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari