blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

On trobar les millors rebaixes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Les rebaixes són sempre un esdeveniment molt esperat per a molts sectors de la població, que necessiten renovar l’ armari o comprar una determinada peça de roba amb un preu massa elevat a un preu més ajustat. A Espanya existien fins ara dos grans períodes de rebaixes durant l’ any, un a l’ hivern, concretament al mes de gener, i l’ altre ara, al mes de juliol. D’ aquesta manera, moltes famílies podien fer les compres tèxtils d’ estiu-tardor i d’ hivern-primavera a preus més ajustats al seu pressupost. Algunes persones no compren roba en altres períodes que no sigui a les rebaixes, tot i que ara les coses estan canviant i els establiments de moda compten amb ofertes al llarg de tot l’ any, per això les rebaixes ja no tenen el pes que tenien anys enrere. Avui, a ShBarcelona us parlarem d’ on trobar les millors rebaixes a Barcelona. I doncs, anem de compres?

Article relacionat: Roba a pes a Barcelona

Grans superfícies

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Els grans magatzems sempre s’ han caracteritzat per a tenir unes molt bones rebaixes. Establiments de gran popularitat a Espanya, com ara el Corte Inglés, són un clar exemple d’ una gran superfície multi marca que, per el moment, segueix regint-se per una normativa antiga i realitzen grans rebaixes als períodes mencionats anteriorment. Les rebaixes del Corte Inglés són de gran qualitat, la baixada de preus és elevada, arribant en alguns casos al 75 % i molt sovint al 50 % de descompte del preu original. El producte rebaixat, a diferència d’ altres grans marques de moda, és de gran qualitat, generalment de la temporada actual, tot i que també de temporades pasades, i és el lloc perfecte per a comprar roba de marques a meitat de preu. Les persones de classe baixa o mitjana no són les úniques en comprar durant la temporada de rebaixes, i les classes més acomodades són especialistes a caçar les millors rebaixes de les seves marques preferides i fer-se amb la peça de roba desitjada a preu de saldo, i en aquests grans magatzem poden aconseguir-ho.

Altres grans marques com les filials del grup Inditex; com ara Zara, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Mango o H&M, també compten amb un període de rebaixes al gener i al juliol. Sobretot, al principi del període és habitual que les ofertes siguin menors i els productes de major qualitat. A mesura que passen els dies, aquestes, evolucionen a preus per sota del 50 %, però la qualitat de la roba sol ser inferior de la que es ven en temporada.

Article relacionat: Vestits de núvia low cost

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

També grans firmes com Guess, Lacoste, Calvin Klain, Diesel, Naf Naf o Tommy Hilfiger, entre moltes d’ altres, fan ofertes en temporada de rebaixes sobre els seus productes. Es tracta d’ aprofitar el moment si es vol comprar una peça de roba d’ alguna d’ aquestes marques o superior, com les Prêt-a-Porter de Chanel, Valentino, Karl Lagerfeld, Dolce & Gabbana o Armani, que fan el propi durant aquests períodes de rebaixes consensuats. Cada marca disposa dels seus propis criteris a l’ hora de posar l’ oferta a les seves creacions i, depenent de la temporada, la sortida del producte o la moda actual, entre altres coses, poden ser més o menys elevades.

I tú, a on vas de rebaixes? No oblidis recomenar-nos botigues amb les millors rebaixes a Barcelona als comentaris!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari