Tots tenim els nostres llocs de confiança als que confiem el nostre aspecte, com la perruqueria on sempre ens tallen els cabells o canvien de look, el centre de bellesa al que anem a depilar-nos o la botiga de cosmètics i maquillatge a la que solem comprar els productes que fem servir. Si estàs buscant llocs on comprar cosmètics a Barcelona, amb qualitat garantida, en aquest article de ShBarcelona te’n suggerim uns quants. Potser trobis botigues de barri que ofereixin productes de qualitat molt similars als que venen en aquests establiments, així que t’animem a que els descobreixis i ens ho expliquis més avall!

Les millors botigues de cosmètics

La multinacional de cosmètics Sephora (CC Triangle, CC l’Illa i altres centres comercials destacats) ofereix gran qualitat en tots els productes de la seva pròpia marca, així com altres productes de les marques més prestigioses del món Els dependents t’ajudaran encantats a triar el millor producte per a tu, si et cal, o a trobar exactament el que busques.

Però si el que busques és una botiga de cosmètics i maquillatges naturals que comercialitzi productes de marques que no contenen derivats del petroli, ni petroquímics, ni colorants sintètics, ni parabens i, per descomptat, no són testats en animals, hauries de conèixer Adonia (Carrer Balmes, 85). L’objectiu primordial de Laura i Jordi, els responsables d’aquest projecte, és vendre productes que li facin bé a la teva pell i que no continguin components químics nocius.

Article relacionat: Les millors perruqueries de Barcelona.

Per altra banda, la cosmètica coreana és un referent internacional per la seva qualitat, per la seva llarga tradició i per innovar constantment amb els seus productes. La pell sana i cuidada de les orientals no només és fruit de la seva genètica, sinó de l’ús de productes especialitzats per costum i tradició. Si vols provar de lluir com ells, vés a MIIN (Carrer Pau Clarís, 110) i adquireix, a preus assequibles, alguns dels seus productes i maquillatges.

I si encara vols descobrir més botigues on comprar cosmètics a Barcelona, et recomanem Etnia (Carrer Gran de Gràcia, 84 / Carretera de Sants, 70), una marca de maquillatge i cosmètics espanyola que va néixer el 2012 i que avui dia ja té botigues repartides per tota Espanya. Els seus productes no són testats en animals i tampoc contenen parabens, a més de posseir una línia anomenada Natur, feta exclusivament amb extractes orgànics. També venen online, i ofereixen, a més de maquillatges molt variats, perfums, cremes i tractaments capil·lars entre altres coses.

 

Coneixes altres botigues de cosmètics i maquillatge tan especials com aquestes?

5 / 5 ( 1 vote )
Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Recent Posts

És possible obrir un compte bancari amb passaport?

Barcelona, una ciutat vibrant i multicultural, atreu a persones de tot el món amb el…

6 dies ago

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

2 setmanes ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

4 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

1 mes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago