blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

De terrasses per Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Una de les coses que més ens agraden als barcelonins és anar de terrasses. Aquesta activitat tracta de gaudir de la meravellosa gastronomia de la capital catalana anant de terrassa en terrassa, sota el benèvol clima mediterrani d’una de les ciutats més boniques d’Europa. Si a tu també t’agrada anar de terrasses, pots fer-ho a qualsevol de les moltes que trobaràs a la Ciutat Comtal. Si vols gaudir d’una manera especial de l’excel·lent gastronomia mediterrània de la capital catalana, en aquest article de ShBarcelona et tracem una ruta de terrasses ideal per als més exigents, t’apuntes?

Article relacionat: Terrasses ideals per sopar a Barcelona

Ruta de terrasses per Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La nostra ruta de terrasses per Barcelona comença al centre de la ciutat, concretament a l’Hotel Jazz, molt proper a les Rambles. Localitzat a prop de zones tan importants de la Ciutat Comtal com la plaça Catalunya, la Rambla i el Passeig de Gràcia, l’Hotel Jazz ofereix a la 1a planta, el Jazz Bar. Aquí podràs venir a desenvolupar tranquil·lament les teves tasques professionals, ja que disposa de connexió Wi-Fi gratuïta i un Business Center amb 2 terminals per a ús personal. També és ideal per tenir reunions laborals informals o una entrevista de treball. A la tarda, els afterworks, esdeveniments socials o cites amb amics, creen un ambient molt cosmopolita i xic. Podràs gaudir d’unes excel·lents tapes i una variada carta de còctels amb una excel·lent música de Jazz de fons. La segona parada d’aquesta ruta tan especial té lloc a la terrassa The Terrace, situada a l’Hotel Juan Carlos I de Barcelona.

Article relacionat: Les millors terrasses amb vistes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

En un ambient rústic-xic, i amb vista al jardí i la piscina de l’hotel, en aquest establiment podràs degustar refrescants begudes de tota mena, amanides, multitud d’entrants, així com plats de carn i peix a la brasa. És ideal per gaudir de dinars i sopars entre amics. Es tracta d’un lloc tranquil, allunyat de les aglomeracions i que farà que t’oblidis de l’estrès. La tercera i última alternativa de la nostra petita ruta de terrasses és la terrassa del Barceló Raval, situat també al centre de la Ciutat Comtal, concretament al districte de Ciutat Vella. Aquest local ofereix esmorzars i brunch molt especials. BLikEat, que és així com es diu, és el nou concepte de bufet d’esmorzar elaborat a base d’aliments orgànics, de temporada i de proximitat que podràs gaudir en els bufets dels hotels de la cadena Barceló, i l’hotel Barceló Raval no és una excepció. Les principals tendències foodie estaran al teu plat si t’atreveixes a provar aquests deliciosos esmorzars i esmorzar-dinar. Pans ecològics i de massa mare, olis de primera premsa, herbes aromàtiques fresques, mantegues de fruits secs, xarops completament naturals o aliments tan de moda com la xia, el pol·len o l’alga espirulina, t’encantaran i et faran gaudir d’un univers de bufet per convertir l’esmorzar a la millor menjar del dia.

Anima’t i comparteix amb nosaltres les teves terrasses preferides a la Ciutat Comtal!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari