blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Restaurants bio a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Cada cop estem més conscienciats en portar una bona alimentació, ja no només consumint productes saludables, sinó escollint els que són naturals i sense components químics. Aquesta febre per la naturalitat ha creat imperis de productes biològics i totes les grans superfícies s’han sumat a la venda d’aquest tipus d’aliments ecològics a causa de la forta demanda d’aquests productes. Els restaurants no s’han volgut quedar enrere i alguns anuncien els seus plats elaborats amb aliments bio per a la tranquil·litat del consumidor. Per això, des de ShBarcelona us volem parlar dels millors restaurants bio de la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Biocultura a Barcelona

Productes bio als restaurants de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Els restaurants amb productes biològics solen tenir uns preus una mica més elevats que els que cuinen amb productes que no són d’origen biològic, però cada vegada són més assumibles. Una característica d’aquests és que els plats solen ser més saborosos, el sabor dels aliments és més intens i, per tant, el resultat és excel·lent. El primer restaurant que us recomanem des de ShBarcelona és Biocenter, que des dels anys 80 ha donat la importància que tenia escollir aliments saludables. La història de Biocenter està marcada per un grup de joves que va iniciar la seva travessia per la defensa d’una vida saludable i sostenible. El manifest Fitness, publicat el 1975, va iniciar un llarg camí que va donar pas a l’associació amb el mateix nom i de la fira Biocultura. Una altra alternativa molt interessant és el restaurant Teresa Carles, ubicat al carrer Jovellanos, 2. Porten des del 1979 innovant en el món de l’alimentació saludable. Actualment, Teresa Carles Healthy Foods compta amb més de 140 professionals i amb un equip que es mou per la passió i el desig de veure un somni complert: millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’alimentació saludable.

Article relacionat: Horticultura a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El restaurant Amaltea, inaugurat el 1998, és un dels millors restaurants vegetarians de Barcelona. Ofereixen menús de migdia, que consta de 2 plats, amb més de 6 opcions per plat, més beguda i postres per 11,30 € o un plat combinat amb beguda per 9,30 € de dilluns a divendres. Les nits i el cap de setmana, hi ha menús de 2 plats més postres i beguda per 16,20 € o mig menú a 11,90 €. A Amaltea elaboren tots els plats, postres i també el seitan, el iogurt el quefir i el pa. Busquen sabors naturals, ben combinats i atractius al paladar i la vista. Les algues, el tofu, els germinats, les infusions i alguns cereals i llegums són biològics. Finalment, però no menys important, us recomanem la cadena de restaurants Tribu Woki, un conjunt de locals on l’essència és el seu ferm compromís amb el producte ecològic, de manera que els aliments que trobaràs en els seus establiments s’obtenen mitjançant mètodes tradicionals i sense emprar substàncies químiques. A més dels avantatges nutricionals, saludables i de gust, el consum de productes orgànics locals redueix l’impacte mediambiental i fomenta una activitat econòmica més justa per al productor.

Ja has anat a algun dels restaurants bio de Barcelona? Quin és el teu preferit?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari