blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Els millors autobronzejadors del mercat

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Tot i que l’astre rei és el protagonista dels mesos d’estiu a Barcelona, també és cert que ens hem de protegir d’aquest. Prendre el sol és beneficiós i indispensable per a la salut, però prendre’l amb moderació és fonamental per a evitar els efectes negatius que aquest pot provocar a la nostra pell. Envelliment prematur, al·lèrgies o càncer, entre d’altres. Aconseguir un bronzejat afavoridor pot ser complicat per a algunes persones sensibles al sol, de pell molt clara o amb antecedents de càncer cutani. Aquestes persones necessiten més temps que altres per a aconseguir-ho, ja que no poden prendre el sol massa estona al dia i han de fer-ho sempre amb protecció. També és habitual que moltes persones que inicien les seves jornades estiuenques a la platja busquen trencar el blanc de la pell per exposar-se amb un bon to en biquini o banyador.

Per a tots ells, s’ha creat un producte cosmètic que bronzeja la pell de manera artificial. D’ençà que va sortir al mercat el primer autobronzejador s’ha millorat molt la seva fórmula i el resultat és molt afavoridor sempre que se segueixin les normes d’ús. Des de ShBarcelona us volem parlar sobre els millors autobronzejadors del mercat, perquè pugueu lluir bronzejat de manera totalment saludable.

Article relacionat: On comprar cosmètics a Barcelona

Consells en utilitzar autobronzejadors

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’autobronzejador és un producte cosmètic provinent de la canya de sucre, que un cop aplicat a la pell, genera una reacció química que oxida les cèl·lules més superficials, aquelles que seran eliminades en dos o tres dies a causa del procés de descamació. Per tant, l’autobronzejador no estimula la formació de melanina, és simplement una espècie de maquillatge que tinta la capa més superficial de la pell gràcies a aquest procés químic. És completament segur per a qualsevol persona, però hem de recordar que, a no ser que s’indiqui explícitament en la seva formulació, no porta protecció solar, pel que s’ha de protegir la pell amb protectors solars abans de sortir de casa i renovar-los freqüentment.

La funció de l’autobronzejador és merament estètica i existeixen uns consells perquè el seu ús sigui l’òptim. Entre aquests estan… exfoliar la pell abans de l’aplicació, estendre el producte sobre la pell neta i seca, o depilar-se abans de l’aplicació, no després. Intentar evitar estendre altres cremes al moment d’aplicar l’autobronzejador, anar amb compte amb els genolls, colzes i turmells, ja que són zones on l’autobronzejador pot veure’s més intens i rentar-se generosament les mans després de cada aplicació, són altres dels consells si volem lluir un bonic color amb l’autobronzejador.

Article relacionat: Manicures i pedicures a Barcelona

Els millors autobronzejadors

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Existeixen infinitats d’autobronzejadors al mercat, alguns raonablement econòmics i altres de molt costosos. A vegades no es compleix el fet que els més cars són els millors, ja que moltes vegades es paga la marca més que la qualitat o els bons resultats. Una de les marques més conegudes i amb un resultat bastant afavoridor, són els autobronzejadors de St. Tropez. Aquesta marca disposa de productes cosmètics en diverses textures; cremes, olis o mousses, alguns són instantanis i altres progressius. Els preus són bastant raonables. Una marca una mica més cara però que s’ha especialitzat en cosmètics bronzejadors és Vita Liberata. Diuen que és l’autobronzejador que utilitzen les famoses, i el cert és que, la seva àmplia gamma d’autobronzejadors aporta solucions per a tot tipus de pell. A més de les textures abans anomenades, Vita Libertata disposa de pols bronzejadors molt reeixits. Per últim, Roc Minesol espuma autobronzejador, una loció de farmàcia a bon preu i de resultats excel·lents. L’efecte màxim puja fins a les 2 o 3 hores i és fàcil d’aplicar.

Quin autobronzejador utilitzes?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari