blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Depilació a bon preu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Ja estem a ple estiu, i aquesta societat ens exigeix lluir uns cossos perfectes a la platja o la piscina, un bronzejat ideal i, per descomptat, a poder ser el mínim pèl possible. Les dones sobretot, però també els homes, han declarat la guerra als que recobreixen la pell de tot ésser humà per a convertir-se en éssers sense pèl, considerant que la falta de cabell al cos és atractiva i millor valorada socialment. El pèl corporal és sinònim de falta d’higiene, o això ens han fet creure les convencions socials actualment vigents. Per això, el pèl és l’enemic i ens hem de desfer d’ell com sigui. Des de ShBarcelona et facilitem l’elecció d’on fer-ho amb una recopilació dels millors centres de depilació econòmics a Barcelona per a eliminar el pèl del nostre cos.

Article relacionat: Les millors perruqueríes de Barcelona

On depilar-se per pocs diners a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La depilació es realitza al llarg de tot l’any, però a l’estiu es multipliquen aquest tipus de serveis per raons òbvies. El mètode més habitual per a l’eliminació del pèl corporal és mitjançant la cera, habitualment cera calenta, que si bé és la més utilitzada per a eliminar el pèl des de l’arrel, també pot ser contraproduent per a les persones que tenen una mala circulació sanguínia. Per a aquest motiu, els centres Depilaxion, disposen de ceres fabricades amb components específics per a persones amb la pell sensible i problemes circulatoris, a més que les professionals que hi treballen són expertes en depilació de zones sensibles i zones íntimes. Les ceres utilitzades a Depilaxion porten extracte de menta, el que ajuda a eliminar possibles petites infeccions i tenen propietats antiinflamatòries, molt comuns a causa de l’agressió que se li afligeix a la pell durant la depilació. El centre es troba a l’Avinguda Diagonal, 472-476.

Un altre centre de depilació que ofereix la possibilitat que t’atenguin sense demanar hora prèvia és Cerinova. A Cerinova compten amb l’experiència d’oferir serveis depilatoris durant més de 26 anys, i el seu servei és impecable i ràpid. Si tens una cita imprevista o necessites depilar-te urgentment, a Cerinova et garanteixen estar llest/a en 15 minuts, que et sembla? Ara ja no tens excusa per a anar perfecte/a allà on vagis, com ara la platja o la piscina. El centre Cerinova el pots trobar a la Rambla de Catalunya, 14.

Article relacionat: Els millors massatges de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Moltes dones amb varius o aranyes vasculars prefereixen utilitzar altres mètodes depilatoris com la fulla d’afaitar, o la crema depilatòria per a eliminar el pèl del seu cos. El problema d’aquests mètodes és que no eliminen el pèl de l’arrel, per això s’ha de fer amb bastant assiduïtat, amb les molèsties que comporta. Altres utilitzen la màquina depilatòria, que elimina el pèl des de l’arrel, però per a moltes és massa dolorós, i requereix moltes passades per a eliminar tot el pèl. Amb la intenció d’acabar amb la mala premsa de la cera, alguns centres com ara Depilàgil, al barri de Sants de Barcelona, disposa de ceres amb components especials (com el centre Depilaxion), com ara la cera gold, de baixa fusió, antisèptica, antiinflamatòria i adequada per a pells sensibles i amb varius. Ja pots lluir perfecte!

I tu, a on et depiles? Ens recomanes un centre de depilació a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari