blog shbarcelona   blog shbarcelona français   blog shbarcelona castellano   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona português   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esport

ESPERIT DE MONTJUÏC QUARTA EDICIÓ

Escrit per Mercedes

Si t’agraden els automòbils, ets d’enhorabona: Esperit de Montjuïc, el més important esdeveniment en carreres històriques del país, celebra aquest abril la quarta edició.

“Catalunya Clàssic Revival” ens transporta al màgic ambient de les carreres hagudes a la Muntanya Màgica dels anys 50 als 70, l’època daurada del motor.

L’edició d’enguany aporta grans novetats: un ampli recull de proves i activitats, grans descomptes a la venda anticipada d’entrades, i la incorporació de possibilitats dedicades a què hi participi tota mena de públic, famílies senceres, doncs hi haurà espectacle i diversió per a petits i grans d’ambdós sexes. Amb això segurament se superarà el rècord d’espectadors i participants de les edicions anteriors, més de 25.000 en un sol cap de setmana.

L’amplíssim programa del EdM 2014 inclou quatre apartats: pista, paddock, escenari i circ.  A la pista destaquem les carreres: el Gran Premi de Fórmula 1 Històrica, competicions en les categories Group C, Sports Car, Gentlemen Drivers (GT), i Turismes pre-66, el Trofeu Javier del Arco (per a pilots de la península ibèrica)…

montjuic3.jpg

També a la pista es fan les Ecosèries, primera edició espanyola de competicions europees de clàssics basades en la conducció eficient, l’estalvi energètic i les energies alternatives, amb una categoria reservada als vehicles elèctrics. “Retorn al Futur” s’hi evoca amb la participació d’un DeLorean DMC-12, com el que conduïa Michael J. Fox en aquell film.

Pel que fa als clàssics, si en tens un i vols participar, pots entrar-lo al recinte i formar part de la desfilada, només cal que sigui fabricat abans del 1980.  Al paddock es farà un concurs d’elegància, amb el lema “Art en moviment”, i una exposició dels cotxes del popular personatge del còmic “Tintín”.

La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya patrocinarà una exhibició aèria, i fins i tot hi haurà balls de saló d’aquells meravellosos anys, amb música en viu, i l’emissora “Ràdio EdM: la sintonia dels teus records”, que ens transportarà als “guateques” de l’època. Al circ, entre actuacions i tallers, s’homenatjarà als “Pallassos de la Tele”.

Les dates són 4,5 i 6 d’abril, i durant aquests dies pots comprar les entrades a les mateixes finestretes del Circuit de Barcelona–Catalunya.

Però com ja hem anunciat, l’avantatjosa novetat d’aquesta edició són les grans rebaixes que s’aconsegueixen amb la compra anticipada: a més avançament, menys preu. Aconsegueix-les a la web del EdM, a Atrápalo o a El Corte Inglés.

montjuic1.jpg

Valora aquest post

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari