blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esport

Esperit de Montjuïc – Quarta Edició

Monoplaça de carreres històric al circuit de Catalunya
Escrit per Mercedes

Viure a Barcelona amb un pis de lloguer ens dóna uns certs avantatges respecte a viure a altres ciutats. Un d’aquests és el gran nombre d’esdeveniments de tota mena que tenen lloc a la Ciutat Comtal.

Un d’aquests esdeveniments dels quals parlem és l’Esperit de Montjuïc, un dels més importants al país sobre automobilisme i en especial al món de les carreres.

Des de ShBarcelona et portem aquest article on us volem parlar i informar sobre l’edició d’aquest any 2014 de l’Esperit de Monjuïc a Barcelona.

Article relacionat: GP 2014 de Fòrmula 1 a Montmeló

Esdeveniment de carreres Esperit de Montjuïc

Carrera sota la pluja de vehícles antics de carreres

Imatge de: Janira Rabassa via VisualHunt

Si t’agraden els automòbils, ets d’enhorabona: Esperit de Montjuïc, el més important esdeveniment en carreres històriques del país, celebra aquest abril la quarta edició.

“Catalunya Clàssic Revival” ens transporta al màgic ambient de les carreres hagudes a la Muntanya Màgica dels anys 50 als 70, l’època daurada del motor.

L’edició d’enguany aporta grans novetats: un ampli recull de proves i activitats, grans descomptes a la venda anticipada d’entrades, i la incorporació de possibilitats dedicades a què hi participi tota mena de públic, famílies senceres, doncs hi haurà espectacle i diversió per a petits i grans d’ambdós sexes.

Amb això segurament se superarà el rècord d’espectadors i participants de les edicions anteriors, més de 25.000 en un sol cap de setmana.

L’amplíssim programa del EdM 2014 inclou quatre apartats: pista, paddock, escenari i circ.  A la pista destaquem les carreres: el Gran Premi de Fórmula 1 Històrica, competicions en les categories Group C, Sports Car, Gentlemen Drivers (GT), i Turismes pre-66, el Trofeu Javier del Arco (per a pilots de la península ibèrica)…

També a la pista es fan les Ecosèries, primera edició espanyola de competicions europees de clàssics basades en la conducció eficient, l’estalvi energètic i les energies alternatives, amb una categoria reservada als vehicles elèctrics. “Retorn al Futur” s’hi evoca amb la participació d’un DeLorean DMC-12, com el que conduïa Michael J. Fox en aquell film.

Article relacionat: Comença el 50 Rally RACC

Porsche 911 exposat en el esdeveniment Esperit de Montjuïc

Imatge de: Xavier Sanz via VisualHunt

Pel que fa als clàssics, si en tens un i vols participar, pots entrar-lo al recinte i formar part de la desfilada, només cal que sigui fabricat abans del 1980.  Al paddock es farà un concurs d’elegància, amb el lema “Art en moviment”, i una exposició dels cotxes del popular personatge del còmic “Tintín”.

La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya patrocinarà una exhibició aèria, i fins i tot hi haurà balls de saló d’aquells meravellosos anys, amb música en viu, i l’emissora “Ràdio EdM: la sintonia dels teus records”, que ens transportarà als “guateques” de l’època.

Al circ, entre actuacions i tallers, s’homenatjarà als “Pallassos de la Tele”. Les dates són 4,5 i 6 d’abril, i durant aquests dies pots comprar les entrades a les mateixes finestretes del Circuit de Barcelona–Catalunya.

Però com ja hem anunciat, l’avantatjosa novetat d’aquesta edició són les grans rebaixes que s’aconsegueixen amb la compra anticipada: a més avançament, menys preu. Aconsegueix-les a la web del EdM, a Atrápalo o a El Corte Inglés.

*Imatge destacada via VisualHunt

Ja has vist aquest esdeveniment de carreres històriques? Què t’ha semblat?

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari