blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esport

GP 2014 de Fórmula 1 a Montmeló

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

L’esport es viu d’una manera molt intensa a la Ciutat Comtal, i com una de les ciutats més importants d’Europa, són diversos els esdeveniments esportius de gran importància que tenen lloc dins de la capital catalana. És el cas de la Fórmula 1, que des de l’any 1992 celebra el Gran Premi d’Espanya al circuit de Catalunya, al municipi de Montmeló. Des de ShBarcelona volem informar-vos sobre aquest esdeveniment esportiu que reuneix a milers de persones apassionats per l’automobilisme, el GP 2014 de Fórmula 1 de Catalunya.

Article relacionat: Rally RACC Catalunya

Gran Premi d’Espanya d’F1 2014

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Aquest dimecres ha estat presentat al Palau de Pedralbes de Barcelona el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, que tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló, els dies 9, 10 i 11 de maig. Aquesta edició porta algunes curioses novetats, com l’“Open Track”, que permetrà als aficionats presents en el circuit accedir a la pista una vegada finalitzi la carrera. També com a novetat, després del GP, dimarts i dimecres, hi haurà “Test” oficials de Fórmula 1. A més es projectarà la pel·lícula “Rush” de 7 a 9 hores del matí del diumenge. Amb aquestes novetats que engegarà el Circuit, es pretén augmentar l’assistència d’afeccionats a la Fórmula 1, les zones de “Pelouse” seran gratis per als menors de 12 anys, així com l’entrada a tribunes per als menors de 6 anys. Abans de la sortida de la carrera hi haurà una actuació de castellers. L’esdeveniment té un impacte econòmic d’uns 200 milions d’euros i aterrarà a Montmeló amb noves millores als monoplaces. Com primera carrera a Europa, servirà per a comprovar el nivell dels pilots i de les escuderies. Caldrà veure si aquestes millores seran capaces de reduir el considerable avantatge que han adquirit (després de les carreres a Austràlia, Malàisia, Bahrain i Xina), els dos Mercedes: el de Lewis Hamilton i el de Nico Rosberg, que han demostrat un domini aclaparador.

Article relacionat: Karts a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’espanyol Fernando Alonso defensarà el títol obtingut la temporada passada. S’espera que Ferrari faci un salt de qualitat que d’alguna forma ja es va veure a la prova de Xina, on Fernando va pujar per primera vegada al podi, en acabar en un meritori tercer lloc. L’any passat, Fernando Alonso, no solament va vèncer a Barcelona, sinó que va ser el primer pilot que es va endur la victòria, fins i tot després d’haver arrencat més enllà de la segona línia de la graella de sortida. De nou seràn milers els aficionats que s’aproparan al circuit de Montmeló per a animar als seus pilots i equips preferits, una fita de les més esperades de l’any en el mon esportiu i, sobretot al món de l’automovilisme. A ShBarcelona et recomanen que si ets dels que vibren amb el soroll dels motors i l’olor del combustible, facis un lloc a l’agenda per aquesta interessant cita.

Gaudeix de l’automovilisme en acció al Circuit de Montmeló amb el GP de Catalunya de Fórmula 1

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari