blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Estacions d’esquí properes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Els esports d’hivern han guanyat molta popularitat en els últims anys, i anar a la neu a posar en pràctica les nostres habilitats esportives s’ha convertit en un dels plans més destacats per a gaudir de l’hivern. Si et trobes a Barcelona durant els mesos d’hivern i ets aficionat a l’esquí o al snowboarding, segurament aquesta informació que et proporciona ShBarcelona sobre les estacions d’esquí properes a Barcelona et serà de gran utilitat. Fes que la teva estància sigui inoblidable i gaudeix dels paisatges nevats més espectaculars.

Article relacionat: On veure neu a Barcelona

Estacions d’esquí a prop de Barcelona

Baqueira Beret

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Baqueira Beret d’una de les estacions d’esquí més destacades i concorregudes d’Espanya per l’alta qualitat de la neu i les abundants nevades degut a la seva localització, a la part més alta al nord de la serralada muntanyosa, als Pirineus de la província de Lleida, més concretament, a la Vall d’Arán. La qualitat dels seus serveis destaca per sobre de les altres pistes, cosa que fa que sigui una estació freqüentada per clients exclusius i benestants, com el Rei d’Espanya i altres empresaris adinerats. Els seus remuntadors estan rodejats de cims de més de 3.000 metres i boscos frondosos que afavoreixen la conservació de la neu.

Boí Taüll

Continuant amb el ranking de les estacions d’esquí properes a Barcelona, aquesta està ubicada al Parc Natural de les Aigües Tortes, concretament al Vall de Boí, a la província de Lleida (comarca del Pallars Sobirà). Boí Taüll és l’estació més alta (amb una cota de 2.750 metres) i moderna (es va inaugurar l’any 1990) del Pirineu, però és petita i no té allotjaments a peu de pista. Un dels seus grans atractius és l’entorn d’aquestes pistes, envoltades de pobles amb bells edificis romànics, així com l’àmplia oferta d’oci i altres activitats a realitzar (tennis, golf, futbol sala, etc.).

Article relacionat: Anem a la neu!

La Molina-Masella

Aquestes dues estacions d’esquí properes a Barcelona sumen un total de 111 km de pistes i estan unides pels remuntadors, per tant, els usuaris poden gaudir d’ambdues instal·lacions. Estan situades a la comarca de la Cerdanya i són, per tradició, les més apreciades pels catalans aficionats als esports d’hivern. La Molina destaca per la seva atrafegada activitat social i per la seva àmplia oferta en cursos d’esquí i snowboarding per als principiants. Des de la Masella podem contemplar tota la vall de la Cerdanya, la més gran dels Pirineus.

Vall de Núria

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Aquesta és la nostra darrera proposta en quant a estacions d’esquí properes a Barcelona, tractant-se d’una de les més familiars i acollidores de totes, tenint en compte tots els serveis que posa a disposició de l’usuari en plena muntanya. La Vall de Núria està situada al municipi de Queralbs, a la província de Girona, a una altura de 2.000 metres, i és de fàcil accés a través del Ferrocarril i la cremallera de Núria, la qual ofereix unes vistes impressionants. Les seves pistes són de poca o mitjana dificultat i sumen uns escassos 7 km de longitud, per tant, són ideals pels nens que estan aprenent a esquiar. Aquí també s’hi pot fer turisme cultural i visitar el santuari en el que es troba la Verge de Núria i l’Ermita de Sant Gil.

Vols comentar alguna cosa més sobre aquestes pistes d’esquí?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari