blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Estacions d’esquí properes a Barcelona

Escrit per Estibaliz

Els esports d’hivern han guanyat molta popularitat en els últims anys, i anar a la neu a posar en pràctica les nostres habilitats esportives s’ha convertit en un dels plans més destacats per a gaudir de l’hivern. Si et trobes a Barcelona durant els mesos d’hivern i ets aficionat a l’esquí o al snowboarding, segurament aquesta informació que et proporciona ShBarcelona sobre les estacions d’esquí properes a Barcelona et serà de gran utilitat. Fes que la teva estància sigui inoblidable i gaudeix dels paisatges nevats més espectaculars.

Article relacionat: On veure neu a Barcelona

Estacions d’esquí a prop de Barcelona

Baqueira Beret

Imatge via Pixabay

Baqueira Beret d’una de les estacions d’esquí més destacades i concorregudes d’Espanya per l’alta qualitat de la neu i les abundants nevades degut a la seva localització, a la part més alta al nord de la serralada muntanyosa, als Pirineus de la província de Lleida, més concretament, a la Vall d’Arán. La qualitat dels seus serveis destaca per sobre de les altres pistes, cosa que fa que sigui una estació freqüentada per clients exclusius i benestants, com el Rei d’Espanya i altres empresaris adinerats. Els seus remuntadors estan rodejats de cims de més de 3.000 metres i boscos frondosos que afavoreixen la conservació de la neu.

Boí Taüll

Continuant amb el ranking de les estacions d’esquí properes a Barcelona, aquesta està ubicada al Parc Natural de les Aigües Tortes, concretament al Vall de Boí, a la província de Lleida (comarca del Pallars Sobirà). Boí Taüll és l’estació més alta (amb una cota de 2.750 metres) i moderna (es va inaugurar l’any 1990) del Pirineu, però és petita i no té allotjaments a peu de pista. Un dels seus grans atractius és l’entorn d’aquestes pistes, envoltades de pobles amb bells edificis romànics, així com l’àmplia oferta d’oci i altres activitats a realitzar (tennis, golf, futbol sala, etc.).

Article relacionat: Anem a la neu!

La Molina-Masella

Aquestes dues estacions d’esquí properes a Barcelona sumen un total de 111 km de pistes i estan unides pels remuntadors, per tant, els usuaris poden gaudir d’ambdues instal·lacions. Estan situades a la comarca de la Cerdanya i són, per tradició, les més apreciades pels catalans aficionats als esports d’hivern. La Molina destaca per la seva atrafegada activitat social i per la seva àmplia oferta en cursos d’esquí i snowboarding per als principiants. Des de la Masella podem contemplar tota la vall de la Cerdanya, la més gran dels Pirineus.

Vall de Núria

Imatge via Pixabay

Aquesta és la nostra darrera proposta en quant a estacions d’esquí properes a Barcelona, tractant-se d’una de les més familiars i acollidores de totes, tenint en compte tots els serveis que posa a disposició de l’usuari en plena muntanya. La Vall de Núria està situada al municipi de Queralbs, a la província de Girona, a una altura de 2.000 metres, i és de fàcil accés a través del Ferrocarril i la cremallera de Núria, la qual ofereix unes vistes impressionants. Les seves pistes són de poca o mitjana dificultat i sumen uns escassos 7 km de longitud, per tant, són ideals pels nens que estan aprenent a esquiar. Aquí també s’hi pot fer turisme cultural i visitar el santuari en el que es troba la Verge de Núria i l’Ermita de Sant Gil.

Vols comentar alguna cosa més sobre aquestes pistes d’esquí?

Estacions d’esquí properes a Barcelona
5 (100%) 2 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari