blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

On veure neu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Si vius a Barcelona amb un pis de lloguer, ja sabràs que normalment la neu no fa acte de presència a la capital catalana, però sí que n’hi sol haver als seus voltants i a les pistes d’esquí del Pirineu.

I a més, hi ha muntanyes nevades fascinants que impressionen i són a prop de la ciutat. Si ets un apassionat del món de la neu i tot el que ho envolta, no t’amuïnis, des de ShBarcelona t’ho posem fàcil, descobreix on veure neu a prop de Barcelona i gaudeix de la teva activitat preferida!

Article relacionat: Estacions d’ esquí properes a Barcelona

Activitats d’hivern a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La neu sol formar part de les activitats d’hivern a Barcelona. En tan sols uns km hi ha diverses activitats que es poden fer quan comença a nevar.

La muntanya del Montseny és una de les més grans i belles. Com que està molt a prop de la ciutat, les activitats en família hi tenen molta presència.

Engloba el famós Parc Natural del Montseny, que és el parc més antic de Catalunya i un dels 12 espais naturals que gestiona la Diputació de Barcelona a Catalunya.

A Castellar de n’Hug i les poblacions adjacents gaudeixen de la neu amb diverses atraccions. Un exemple són les raquetes de neu, que permeten excursions per la muntanya en un gran entorn mentre s’observa el paisatge i és practicat per grans i petits.

A la comarca del Berguedà, també podem veure neu a Barcelona. Aquí s’hi troba el Parc Natural del Cadí-Moixeró, que engloba des de les fonts del Bastareny i del Llobregat, al pic de la Costa Cabirolera, de 2.604 m.

En aquesta zona hi ha senders per poder fer excursions i veure la neu in situ, per tal de jugar, construir iglús, aprendre amb les raquetes de neu… i altres activitats multiaventura que solen tenir lloc a l’hivern.

A la zona de La Poble de Lillet ja arriba la neu i amaga molts llocs per passar-ho bé. Per exemple, la Serra Del Catllaràs, una serra prop de la forca que compta amb diversitat d’espais i espècies.

Article relacionat: Anem a la neu!

Neu a prop de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Sens dubte, quan la neu apareix, les estacions d’esquí són les protagonistes. Una de les més properes a la ciutat és Port del Comte, que compta amb tres zones que es diferencien pel seu nivell de dificultat.

A aquesta pista un pot iniciar-se en snow i esquí, també hi ha 5 telesquís, nous telearrastre i un parc de snow, l’esport de moda a les estacions d’esquí.

Una altra estació propera a Barcelona és Port Ainé, concretament a Rialp, al Pirineu de Lleida. L’estació compta amb molts atractius per a tota la família. Hi ha instal·lacions modernes i un fantàstic snowpark, que ha estat dels primers a situar-se en les estacions de la zona.

Ens recomanes algun altre lloc per veure neu a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari