blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Tendències

Fes-te l’arbre de Nadal tu mateix

Arbre de nadal decorat
Escrit per Mercedes

Com cada any, és hora de començar a decorar el teu pis a Barcelona ple amb detalls nadalencs: el naixement i els adorns surten de les caixes guardades al traster.

Si t’has estancat en la creativitat, i vols noves idees per a la decoració d’aquest any, des de ShBarcelona et portem un llistat d’idees per a fer-te l’arbre de Nadal tu mateix. T’hi animes?

Article relacionat: Per Nadal, regala solidaritat

Com fer-te l’arbre de Nadal per tu mateix

Regals al peu d'un arbre de nadal

Imatge via Pixabay

Ja no només és el pessebre el que podem decorar des de zero pero nosaltres mateixos, sino que cada cop més gent prefereix crear-se el seu propi arbre de Nadal.

Si ets dels que cada any en compra un de nou, o bé l’artificial que tens ja és passat de moda o una mica fet malbé, et proposem que el fabriquis tu mateix, serà una tasca entretinguda amb els més petits de la casa, et sortirà més econòmic i salvaràs un arbre, que no és alguna cosa que puguem fer cada dia.

Per fer un arbre DIY (do it yourself) pots utilitzar materials que ja tens a casa, per reciclar o comprar-ne per molt pocs diners. Objectes com a ampolles buides de refresc de color verd, cartons d’embalatge, gots de plàstic, cabdells de llana de diferents colors, branques d’arbre tallades, rotllos de paper de regals, llibres vells de diferents grandàries… les possibilitats són infinites, només cal deixar volar la imaginació. Et donem unes quantes idees.

Idees d’arbres de Nadal de fabricació pròpia

Si vols fabricar un arbre nadalenc flotant, enganxa amb cinta adhesiva removible al sostre un cercle de suro, i penja-hi unes boles nadalenques a diferents altures.

Amb una mica de gust i traça aconseguiràs un arbre de nadal flotant espectacular. També pots crear un arbre a la prestatgería amb materials que tinguis a casa. Col·loca detalls verds (caixes, llibres, tovalloles, coixins…) en una prestatgeria descoberta generant la figura d’un arbre nadalenc, i rodeja’l de detalls en blanc perquè ressalti.

Si ets aficionat a la fotografia i tens un trípode, pots desplegar-ho i embolcallar-ho amb cintes i garlandes. Molt original.

Article relacionat: Per Nadal, escudella i carn d’olla

Arbre de Nadal artesanal

Imatge via Pixabay

Fes-te amb un vinil o un pòster d’un avet i enganxa’l a la paret o a una vidriera de la terrassa. Aleshores pots decorar-ho amb detalls reals (enganxa-hi boles, cintes, etc.), i col·loca els regals familiars a terra al seu costat per a crear un arbre nadalenc trompe-l’oeil.

També pots amb uns llibres grans oberts, tipus atles a la base, donar-li forma amb llibres de mides decreixents fins a coronar-ho amb una petita llibreta i un estel damunt, després decora-ho amb cintes i tindràs un original arbre de nadal i del coneixement.

Pots fer un petit arbret per posar damunt d’una taula pintant de diferents tons de colors nadalencs alguns suros d’ampolla, i muntar-ho enganxant uns amb altres, i rodejant-ho tot amb una cinta. Força barat i “coquetó”.

Per últim, Si tens una porta de cristall al teu saló, utilitza cinta Washi Tape i dibuixa amb ella la silueta d’un avet. Aquesta cinta japonesa és de paper d’arròs i removible, i a més de baratíssima, té infinitat de dissenys a triar. En lloc de decorar-ho amb boles i llaçades, penja-hi amb una mica de més de la mateixa cinta o un cordonet fi daurat uns bombons i xocolates.

Causarà la delícia dels més petits, que no dubtaran a visitar-ho sovint, i ho pots anar reposant i tenir-ho sempre ple. Perfecte per a aquestes festes nadalenques.

T’animes a crear el teu propi arbre de Nadal? Ens dones més idees?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari