blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Transport public de Barcelona
Escrit per ShBarcelona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot ser una experiència emocionant alhora que aclaparadora. Tant que, a vegades, pot ser un desafiament si no coneixes bé el sistema de transport públic. A ShBarcelona t’expliquem com funciona l’Hola Barcelona Travel Card i com et pot ajudar a moure’t per la ciutat.

Què és l’Hola Barcelona Travel Card?

És una targeta unipersonal de transport públic dissenyada per a visitants de curta estada que desitgen moure’s amb llibertat per Barcelona. Amb aquesta Travel Card pots utilitzar les vegades que necessitis el transport públic i funciona en la majoria d’ells, la qual cosa et permet explorar els seus racons de manera còmoda i econòmica.

És la solució perfecta per a moure’t per la ciutat amb facilitat i comoditat. En aquest article t’explicarem com funciona aquesta targeta i et donarem tots els detalls que necessites per a aprofitar al màxim la teva visita a Barcelona.

Màquina de venda Travel Card

Màquines automàtiques de venda Hola Barcelona Travel Card

Hola Barcelona Travel Card: què inclou

T’ofereix accés il·limitat al sistema de transport públic de Barcelona durant un període específic. Pots triar entre 2, 3, 4 o 5 dies consecutius, depenent de la durada de la teva estada a la ciutat.

D’aquesta manera, podràs activar la teva targeta i usar-la sense límits les vegades que necessitis tant el metro com l’autobús (TMB), els Ferrocarrils (FGC, Zona 1), el funicular de Montjuïc, el tramvia (TRAM) i els trens de Rodalies (Zona 1). A més de l’accés il·limitat al transport públic, també et permet viatjar d’anada i tornada des de l’aeroport de Barcelona-El Prat al centre de la ciutat. Aquesta és la millor manera de moure’t si arribes amb avió per a no perdre ni un minut en la teva visita.

Article relacionat: Barcelona en 2 dies: què veure i què fer?

On comprar l’Hola Barcelona Travel Card

Comprar aquesta Travel Card no té cap dificultat. Pots adquirir-la en diversos llocs de la ciutat, com en el propi aeroport, estacions de tren, estacions de metro i punts d’informació turística.

Una altra opció és adquirir la targeta en línia. L’avantatge de comprar-la a través de la web oficial és que pots fer-ho abans del teu viatge, evitant possibles cues i assegurant-te de tenir la teva targeta llesta per a usar quan arribis a Barcelona.

Al comprar-la en línia rebràs un codi QR que podràs escanejar en una de les màquines expenedores situades en l’aeroport o en altres ubicacions específiques de la ciutat.

Hola Barcelona Travel Card turistes

Turistes viatjant amb Hola Barcelona Travel Card

Preus de les diferents targetes

El preu varia segons la durada que triïs. Pots comprar la teva targeta en les estacions de metro com també per la web de TMB, on en moltes ocasions podràs trobar descomptes. A continuació, et donem una guia dels preus perquè puguis prendre una decisió informada:

Aquesta és una excel·lent opció si vens a passar un cap de setmana llarg a Barcelona. El preu per a 2 dies és de 17,50€ (majors de 4 anys), la qual cosa et permet aprofitar al màxim el teu temps a la ciutat.

Per a una estada d'uns pocs dies, aquesta opció et permetrà explorar la ciutat al teu ritme. El preu per a 3 dies és de 25,50€ (majors de 4 anys).

Si planeges una estada una mica més llarga a Barcelona, podràs tenir accés il·limitat al transport públic durant gairebé una setmana. El preu per a 4 dies és de 33,30€ (majors de 4 anys).

Per a una experiència total a Barcelona, la targeta de 5 dies et permet explorar la ciutat en profunditat i gaudir de tot el que Barcelona té per a oferir sense preocupar-te pel transport. El preu per a 5 dies és de 40,80€ (majors de 4 anys).

Troba allotjaments turístics a Barcelona

És important destacar de nou que la targeta és vàlida per a un ús consecutiu, cosa que significa que una vegada activada, no pots pausarla i reprendre-la en un altre moment. Per tant, tria la durada de la teva targeta d’acord amb els teus plans de viatge.

Com pots veure, la targeta Hola Barcelona Travel Card és una eina valuosa per a qualsevol visitant que desitgi explorar la bellesa i la cultura de Barcelona de manera còmoda i econòmica.

Tindràs accés il·limitat al sistema de transport públic i la comoditat de viatjar des de l’aeroport al centre de la ciutat. Sens dubte, aquesta targeta simplifica la teva experiència de viatge i et permet concentrar-te a gaudir de tot el que Barcelona té per a oferir.

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari