Probablement, una de les activitats d’aventura més divertides i que porten més temps assentades al nostre país són els karts. Tant si t’agrada la fórmula u com si no, l’experiència de pujar-te a un kart en un circuit i posar-te a la pell d’un professional és quelcom que cal fer almenys una vegada a la vida!

Si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona, o estàs simplement de visita i vols practicar aquesta activitat tan divertida, estàs de sort, ja que trobem que l’oferta és molt àmplia a prop de la capital catalana.

Així que, per què no alliberar una mica d’adrenalina acudint a algun dels circuits? A continuació, ShBarcelona et recomana els millors llocs per a muntar a karts a Barcelona.

Article relacionat: Làser tag a Barcelona

Karting a Barcelona

En general, els circuits de karts es troben a les rodalies de la ciutat comtal. Una de les pistes més interessants per a practicar karting és la de l’empresa Karting Cardedeu, amb unes instal·lacions ubicades a la carretera de Granollers a Sant Celoni, C-251, KM. 5,3.

Imatge via Pixabay

L’oferta es centra en les carreres en grup: les anomenades Mini Races o el Gran Prix (Gran Premi). Normalment, les competicions ràpides inclouen una tanda classificatòria de deu minuts i una carrera d’uns altres deu. En canvi, en els grans premis s’ofereix una petita formació, una sessió de warm up (escalfament lliure) de deu minuts, la tanda classificatòria que dura uns deu minuts més i la carrera de 20.

En aquest cas, el mínim de persones exigides en les dues modalitats és de sis. Es tracta d’un dels circuits de karting més reconeguts de Catalunya, perfecte tant per a conductors professionals o amateurs.

A 25 minuts de Barcelona hi ha el circuit Karting & Paintball Castellolí, concretamenta la carretera Nacional II-a de Castelloli, dissenyat pel pilot de motos Dani Pedrosa. Entre les seves característiques destaca la de ser l’única empresa de karting que compta amb una pista amb característiques de la Fórmula 1, quasi bé una rèplica.

Compta amb sorprenents karts biplaça i amb una modalitat de karts de 400 cc que està reservada únicament per a majors de 14 anys. A més, té una gran oferta que combina karts i paintball, pel que és ideal per a qualsevol tipus de celebració. Per descomptat, si el que vols és provar alguna cosa diferent o experimentar tota l’adrenalina de la velocitat, aquest és el teu circuit.

Article relacionat: Activitats per fer en parella a Barcelona

Imatge via Pixabay

I si plou? Sempre tens l’opció de reservar carreres de karts a Barcelona a pistes indoor (cobertes). D’aquest tipus destaca l’Indoor Karting Barcelona, que es troba a la carretera Laureà Miró, 434, de Sant Feliu, a només 20 minuts del centre. Aquest és, probablement, el millor recinte de karts de la capital catalana i del país. Els seus 5.000 metres quadrats i el traçat de 5.000 m2 fan que sigui la millor opció que pots triar.

Barcelona Adventure, al carrer de Pau Clarís, 173, a ple centre de la Ciutat Comtal, al districte de l’Eixample, és una empresa que ofereix una gran selecció d’activitats d’aventura i altres esports per a passar-ho bomba a Barcelona.

Una de les activitats que ofereix és un fantàstic circuit de karts indoor, amb vàries proves per a trobar un guanyador. A més, ofereixen un altre circuit exterior a les afores de la capital catalana.

 

Ens recomanes algun altre lloc per fer karts a Barcelona?

5 / 5 ( 5 votes )
Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Recent Posts

És possible obrir un compte bancari amb passaport?

Barcelona, una ciutat vibrant i multicultural, atreu a persones de tot el món amb el…

1 setmana ago

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

3 setmanes ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

4 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

1 mes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago