blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Làser tag a Barcelona

laser tag barcelona
Escrit per Elia

Una de les activitats més de moda en l’actualitat és el làser tag, un esport que s’està popularitzant tant entre els nens com els joves i que permet simular una guerra de pistoles làser a diferents laberints a les fosques. Es tracta d’un joc molt divertit que tant serveix per celebrar un aniversari com per organitzar un comiat de solter i, a més, el preu és molt més ecònomic que altres jocs com pot ser el paintball o el airsoft. A aquest article de ShBarcelona et proposem diferents espais on pots jugar al làser tag a Barcelona. T’animes a provar-ho?

Article relacionat: Paintball a Barcelona

Què és el làser tag?

 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Es tracta d’una nova modalitat esportiva i lúdica on un equip d’entre 5 a 10 persones (habitualment) s’enfronten amb un o dos equips més. Cadascú té una base que ha de resguardar de l’equip enemic i l’objectiu és procurar invaïr la base de l’equip contrari les màximes vegades possibles. D’aquesta manera, haureu de crear una estratègia de defensa i d’atac durant la partida per poder desenvolupar correctament la vostra tàctica de guerra làser.

Anireu vestits amb unes armilles que disposen de diferents punts on disparar la teva arma; depenent del punt que toquis, la puntuació serà més o menys alta. Al final de cada partida podràs veure qui ha estat l’equip guanyador, és a dir, aquell equip que més vegades ha conquerit la base contrària però, també, podràs veure quin membre del teu equip ha guanyat, ja que es sumen els punts de cada tret i, així, es pot erigir un com a guanyador. És una activitat molt divertida per a jugar amb els amics.

Làser tag indoor a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La companyia Play Point ens brinda l’oportunitat de jugar a la guerra amb lásers en un lloc tancat. A més, ofereixen dos espais, un que es troba a Compte Borrell, a prop de l’Avinguda Diagonal i l’altre que està a Diagonal Mar, a un nou centre que han obert. En quant a preus, no està gens malament. Per persona es sol pagar 7,50 euros, un preu que és el mateix també si vols jugar al làser el cap de setmana (de divendres a diumenge inclosos) però, en aquest cas, tan sols podrem gaudir d’una partida que durarà només 20 minuts. Si,  canvi, preferim que siguin dos perquè una ens sap a poc, la tarifa pujarà a 13€. Entre setmana ja és una altra història. Per veure tots els seus preus accedeix a la seva pàgina web, així com per realitzar reserves.

Al barri de Les Corts, al carrer Joan Guell 226, es troba Games i Més, un espai de jocs a Barcelona. Posa a la teva disposició diferents opcions per a que puguis jugar al làser tag a Barcelona amb grups d’entre 2 a 40 persones, genial pels esdeveniments més multitudinaris. En el cas de que sigueu poques persones les que acudiu a fer una partida, cap problema, el centre t’afegirà amb un altre equip i així podreu jugar al vostre joc preferit simulant un autèntic combat. Els preus de la partida també estan molt bé, ja que, entre setmana, hauràs de pagar 7.50€ i el cap de setmana 8€; en el cas de fer dues partides el preu és de 13.50€.

Article relacionat: Karts a Barcelona

Làser tag exterior a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

Si prefereixes jugar al làser de forma més real en una espècie de bosc amb uniformes de guerra i escenaris que simulin la mateixa, pots fer-ho amb Láser Ops. Aquesta empresa ens brinda la possibilitat de dur a terme la partida a Barcelona o a Girona. En cas de triar la primera opció, es realitzarà en un bosc que es troba a 38 minuts de la capital, la nostra experiència serà meravellosa perquè tindran preparats per a nosaltres missions que s’assemblaran i simularan els millors videojocs de guerra. Tot amb total seguretat, sense dolor i amb tota la comoditat del món, ja que per al làser tag no fa falta portar casc com en el paintball. Si vols reservar, posa’t en contacte amb ells.

On sols anar a jugar al làser tag a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari