blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vegetarià i vegà

Menjar vegà a domicili

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Una persona vegana hi neix o s’hi fa? És una qüestió molt debatuda i depèn de cada cas, però el que sí sabem amb certesa és que cada vegada més persones a tot el món es preocupen per adquirir un estil de vida més saludable i respectuós amb els animals i la natura.

Per això, i també per raons ètiques, els vegans s’abstenen de menjar qualsevol tipus de producte d’origen animal (carn, peix, lactis, ous, mel, etc.), a diferència dels vegetarians, que únicament eliminen de la seva dieta la carn i el peix.

L’interès per la dieta vegana s’ha anat incrementant cada vegada més, i per això han anat sorgint alguns restaurants disposats a satisfer les seves necessitats i a demostrar que les receptes poden ser delicioses i delitades per tots, fins i tot sense pertànyer a aquesta filosofia de vida. Des de ShBarcelona us presentem alguns restaurants que reparteixen menjar vegà a domicili.

Article relacionat: Menjar vegà a Barcelona

Restaurants vegans amb repartiment a domicili

Un restaurant que reparteix menjar vegà a domicili és el Bar-Celoneta, que trobaràs al carrer de Sevilla, 70, al barri de la Barceloneta. Aquest restaurant està especialitzat en cuina vegetariana i vegana. Segons quins plats no resulten precisament econòmics, però la qualitat està més que assegurada. Això sí, les tapes són barates i els plats elaborats no solen passar dels set euros. Per a fer la comanda, truca al 93 172 22 80, i et portaràn el que demanis a la porta de casa teva, tant fàcil i pràctic com això.

Hamburguesa vegana amb patates fregides

Imatge via Unsplash

També pots demanar menjar vegà a domicili a l’Enjoy Vegan, al carrer del Portal Nou, 2, també a Ciutat Vella, on tenen de tot, des d’entrepans i amanides elaborades, fins a plats especials com ara fideus, lasanya, falafel, quiche i molts altres, a més de sopes o cremes per menys de 10 euros. Truca’ls al 661 91 32 33 per a fer la teva comanda.

Tampoc no està gens malament el restaurant La Nonna Vegana, localitzat al carrer de la Ciutat de Balaguer, 22, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, i on són especialista en pasta i pizzes artesanals amb les que et lleparàs els dits. El telèfon de contacte d’aquest restaurant vegà amb servei a domicili, és el 93 164 88 73.

Article relacionat: Nutricionistes vegans de Barcelona.

Pizza vegana

Imatge via Unsplash

Una altra bona opció és el Dolce Pizza y Los Veganos, al carrer Hipólito Lázaro, 34, a Gràcia. En aquest restaurant els preus són una mica més assequibles, i ofereixen una carta on destaquen les hamburgueses, tot i que també disposen de plats més elaborats de gran qualitat. Això sí, el teu menú ha de costar un mínim de quinze euros perquè t’ho portin a casa. El seu número de contacte és el 93 213 12 20.

I per últim, ja per acabar amb les nostres recomanacions de llocs on demanar menjar vegà a domicili a Barcelona, és el Zaatar Vegetariano, al carrer París, 200, que són experts en plats elaborats vegans, preparats amb molta cura.

Aquí els aperitius ronden els cinc euros, igual que les amanides i els entrants. També és possible demanar un sol plat, com paella de quinoa i seitan o hamburgueses especials per uns 9 euros.

Ens pots recomanar altres locals de menjar vegar que tinguin servei a domicili?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari