blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vegetarià i vegà

Menjar vegà a Barcelona

Amanida de cuina alternativa a la barra d'un bar-restaurant
Escrit per Carla

Ser vegà es cada cop menys difícil, sobretot si et trobes per Barcelona. Actualment les opcions veganes de qualitat abunden a la ciutat i et conviden a gaudir de les millors propostes gastronòmiques sanes, ecològiques i vegetarianes.

¿Vols saber-ne més? A ShBarcelona et volem apropar les millors propostes per menjar vegà a Barcelona. Aquí et descobrim els millors restaurants vegans de Barcelona que et faran gaudir de plats 100% vegans. ¿A què esperes per provar-los?

Article relacionat: Menjar vegà a domicili

Restaurants vegans a Barcelona

El restaurant Sopa Boronat és equilibrat, saludable i… ¡deliciós! Així es el menú que t’ofereix Sopa, un modern i autèntic restaurant vegà a Barcelona.

Sopa de carbassó amb pà a una taula d'un restaurant

Imatge via Unsplash

No cal dir que les seves especialitats son les sopes, de llegums, de verdures o els seus plats al pur estil thai, però entre les seves propostes gastronòmiques també trobaràs amanides, arrossos, pastissos de la casa, entrepans vegetarians i una gran quantitat de sucs i infusions.

Si et trobes prop de Glòries visita Sopa i descobreix les seves propostes veganes amb influencies macrobiòtiques a un baix preu, en ple barri del Poblenou.

Plats senzills, cerveses artesanes i una gran varietat de propostes veganes i vegetarianes dins d’un ambient punk molt acollidor és el que ofereix el següent restaurant de la nostra llista de recomanacions veganes. Parlem de Cat Bar, un dels bars vegans de Barcelona amb més rotllo i esperit vegà. Es troba al Barri Gòtic, al districte de Ciutat Vella.

¿La seva especialitat? La hamburguesa vegetariana. Cat Bar et convida a gaudir d’un ambient amigable mentre et deixes seduir per la cuina senzilla del seu receptari vegà.

Si busques una opció barata per menjar vegà a Barcelona, et recomanem visitar Gopal.

Aquest petit local situat al cor del Barri Gòtic compta amb una carta variada on destaquen les seves hamburgueses de soja o de verdures, tot preparat amb ingredients 100% naturals.

Si busques un bar vegà a Barcelona de referencia, Gopal es el teu lloc. El súmmum de la cuina vegetariana i vegana es diu Teresa Carles. Desde 1979, la seva cuina elabora plats vegetarians creatius, amb els que descobriràs tot un món de sensacions i de sabors.

Les seves veggie tapas et deixaran un bon regust de boca, proba les Chips de flor de loto o la Bomba de la Barceloneta Plant- Based, no t’oblidis de les sopes y cremas, els Healthy Nachos, la Lasanyuki o el seu increïble Arròs negre.

I per acabar, els millors postres vegans de la ciutat… Teresa Carles es un dels millors restaurants vegans de Barcelona.

Article relacionat: Nutricionistes vegans a Barcelona

Viatja pel món dels sabors i els aromes i coneix l’Índia des de la seva vessant veggie.

Hamburguesa vegetariana

Imatge via Unsplash

Et convidem a descobrir Veg World India un autèntic restaurant vegà a Barcelona on degustar especialitats hindús veganes como la Channa masala, el Veg Jal Frezi o el Veg Korma, entre moltes altres. Si busques un bar vegà a Barcelona, aquest et dona un valor afegit: gaudir de la millor cuina índia. Teresa Carles ens deixa el seu legat en un nou concepte de cuina vegetariana y vegana al Flax & Kale.

Aquí podràs viure una experiència gastronòmica i descobrir la cuina flexitariana, on es dona prioritat al sabor i el valor nutricional de productes de qualitat. Entre la seva carta trobaràs plats creatius amb notes d’autor que et sorprendran como el Green Power Raviolo, la Raw Vegan Lasagn, Teresa Carles Best Veggie Burger o la Veggie Panang Red Curry.

Deixa’t seduir per un dels restaurants vegans de Barcelona més de moda al vell mig del carrer Tallers.

Quin és el teu restaurant vegà preferit a la Ciutat Comtal?

 

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari