blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vegetarià i vegà

Nutricionistes vegans de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Ets vegà però sents que no estàs portant una alimentació correcta? Hi ha molts mites falsos sobre aquest tipus de dieta, ja que es poden obtenir totes les proteïnes, vitamines i calci que es necessiten amb una alimentació sense carn, peix, llet i ous. Però per a això és recomanable seguir els consells de dietistes i nutricionistes professionals especialitzats en la dieta vegana. Des de ShBarcelona t’hemseleccionat per a tu alguns dels millors nutricionistes vegans de Barcelona.

Article relacionat: Menjar vegà a Barcelona

Dietistes i nutricionistes vegans

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Esther Baena i Jordi Galisteo són dos dietistes vegans que tenen el seu propi web, un portal completíssim en el qual pots informar-te bé sobre aquest tipus d’alimentació. D’una banda, hi trobaràs una secció en la que apareix tot el que cal saber sobre els vegetals que has de menjar per tal que no et faltin els nutrients essencials. Així mateix, s’hi publiquen posts amb consells i ajudes on es desmenteixen els mites que es van generant. I és que molta gent torna a menjar carn perquè comença a patir problemes de salut al no saber portar una dieta vegana en condicions. A part d’això, també ofereixen receptes, ja que si no ets vegà per principis, tens el risc de deixar de ser-ho si no saps portar una alimentació variada. També hi trobaràs un fòrum d’accés obert i lliure, creant d’aquesta manera una comunitat vegana en tota regla. Si vols consultar alguna cosa o demanar cita perquè et facin una dieta a mida, aquí tens el formulari de contacte. Dins del gremi de nutricionistes vegans de Barcelona cal mencionar a Lidia Mateos Cabañés, que pot atendre’t en diferents àmbits territorials. Està especialitzada en nutrició esportiva, però també prepara dietes per a vegans o per aprimar. És més, publica dietes online, cada mes suggereix diferents menús i posa a l’abast de tothom els seus consells, a més d’oferir serveis a empreses. Així que, si t’interessa, et recomanem fer una ullada al seu blog. Si tens dubtes sobre la quantitat de proteïnes, vitamines i calci que has de prendre i com aconseguir combinar els aliments per aconseguir totes aquestes propietats, t’aconsellem que facis una ullada al web d’Anabel Fernández.

Article relacionat: Restaurants per a celíacs, intolerants i al·lèrgics

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Segurament tots els nutricionistes vegans de Barcelona us recomanarien el Restaurant Gopal (carrer Escudellers, 42), un local de menjar ràpid que ofereix hamburgueses, salsitxes i bacó sense carn. De fet, les seves hamburgueses són molt famoses perquè són delicioses. Aquest és un lloc en el qual s’hi pot dinar, sopar i fins i tot esmorzar, ja que serveixen batuts naturals, sucs ecològics i altres productes per a vegans. Com que és un lloc molt concorregut i les taules sempre solen estar ocupades, l’ideal és emportar-te el menjar, ja que compten amb servei de take out. El millor de tot és que compta amb una botiga on pots comprar tots els productes que ells mateixos utilitzen per cuinar. Ideal per a vegans i per a persones amb intolerància a la lactosa, ja que no s’utilitza ou en les seves receptes. És un restaurant que sempre està obert i els seus preus són molt assequibles.

Podries recomanar algun altre nutricionista vegà?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari