blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Festes tradicionals

La Mercè 2022: Programació Concerts [ACTUALITZAT]

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per ShBarcelona
Última actualització: 12 de Setembre de 2022
 
Un any més arriba la Mercè a Barcelona. La major festa de la ciutat. Conegut com el festival dels festivals, trobaràs una infinitat d’activitats al voltant de tota la ciutat de Barcelona. Si vols viure enguany La Mercè 2022, et comptem una mica més què et trobaràs enguany en les festes majors a Barcelona.

Quan se celebren les festes de la Mercè 2022?

Enguany podràs gaudir de la festa major La Mercè 2022 de Barcelona del 23 al 26 de setembre.

Durant aquests dies la ciutat posa a disposició diferents activitats a Barcelona desplegades per diferents punts de la ciutat. Recorda, que el dia oficial de la Mercè a Barcelona, la patrona de la ciutat, és el 24 de setembre.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

Qui donarà el pregó en les festes majors?

El pregó de la Mercè 2022 a Barcelona serà realitzat per Carla Simón. La cineasta ha aconseguit una fita per a la història de la cinematografia espanyola amb la seva pel·lícula Alcarràs. Una pel·lícula realitzada en català a la província de Lleida que retrata la vida d’una família que s’enfronta a la seva última collita després de 80 anys de conrear préssecs.

Article relacionat: Què fer a Barcelona al setembre

Programació de Concerts La Mercè 2022

Respecte al programa, ja es coneixen la majoria de les activitats que es realitzaran per tota la ciutat comtal. Cal destacar que el cartell de la Mercè 2022 reflecteix a tres generacions de dones barcelonines per a mostrar així com es transmet la tradició de les unes a les altres.

Ja es coneixen tots els artistes que vindran a les festes majors de Barcelona. L’Ajuntament de Barcelona ja ha publicat el programa oficial de totes les festes. Si vols conèixer directament els horaris dels concerts de convidats musicals de La Mercè 2022, fes clic sobre el següent botó:

Veure el Programa Oficial de La Mercè

Tipologies Musicals en La Mercè 2022

Enguany es podrà comptar amb una gran varietat d’estils musicals, entre els quals es troben els següents:

En cadascun d'aquests espais d'identitat pròpia, podràs gaudir de música de tot el món. Música llatina, italiana, catalana i molt més!

Si vols viure melodies de artistes alternatius que barregen el tradicional amb l'urbà i la música moderna, aquesta serà l'opció que estàs buscant.

Les principals cadenes de radi porten a convidats molt coneguts en Avinguda Maria Cristina i en Zona Universitària.

La sisena edició de ACV se celebrarà en la Nau Bostik i en el recinte de Fabra i Coats, podràs escoltar propostes musicals transgressores, inclusives i experimentals.

Les festes de La Mercè 2022, finalitzaran amb un Piromusical en Avinguda Reina Maria Cristina el Dilluns 26 de Setembre a les 22.00 h.

Veure el Piromusical de la Mercè 2022

Ja saps a quins concerts assistiràs? Si és així, explica’ns-ho… i no t’oblidis de gaudir de La Mercè 2022!

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari