blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Què fer a Barcelona al setembre

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona és una ciutat que ofereix moltes oportunitats d’oci, cosa que fa que els plans a organitzar per a la teva estada a la ciutat siguin infinits. La Ciutat Comtal ho té tot: platges, restaurants de primera qualitat, multitud de bars i cafeteries amb excel·lents productes, parcs, teatres, cinemes, museus, monuments històrics imprescindibles, boscos, parcs d’atraccions, això com una àmplia oferta de botigues per anar de shopping… les possibilitats són inesgotables. Avui en aquest article de ShBarcelona volem parlar-vos de què fer a Barcelona al setembre, un mes especialment prolífic causa de les seves importants propostes artístiques i creatives, entre altres coses.

Article relacionat: Plans per a desprès de les vacances

Setembre a Barcelona, gaudeix de la seva oferta d’oci

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de ncorreia via VisualHunt

Moltes vegades busquem entretenir-nos quan visitem una nova ciutat o hi vivim i no sabem què fer, i la cultura i els espectacles són una gran opció d’entreteniment. La primera proposta que us oferim està situada en un dels espais més emblemàtics de Barcelona, i la seva visita és obligada. El Poble Espanyol és un espai multicultural creat per l’Exposició Universal, que va tenir Barcelona com a seu l’any 1929. Aquest gresol de cultures ibèriques és un compendi dels diferents pobles que formen Espanya, creant rèpliques dels principals monuments de cada lloc i de la seva idiosincràsia. Aquesta interessant proposta va anar evolucionant amb el temps fins a convertir-se en un espai ideal per a la cultura, l’espectacle, la música, la gastronomia i l’oferta d’oci nocturn a Barcelona. Aquest estiu, sota el nom de Nits d’Estiu, s’han programat diferents propostes culturals que inclouen cinema, teatre, espectacles infantils i concerts. Pots veure tota la programació aquí.

Barcelona, ​​com qualsevol municipi espanyol, té una patrona a la qual se li rendeix homenatge. La millor manera de rendir tribut a aquest personatge és organitzant una gran festa popular de manera anual amb aquest motiu i, en el cas de la Ciutat Comtal, les festes se celebren del 21 al 24 de setembre. Les festes de la Mercè, que així es diu la patrona de Barcelona, ​​són un dels esdeveniments més importants de la ciutat. Concerts, teatres, espectacles culturals, solidaritat, reivindicacions, espectacles pirotècnics, i moltes coses més us esperen aquest any a La Mercè 2018, on Leticia Dolera serà la pregonera i que tindrà Lisboa com a ciutat convidada. Pots veure més informació sobre l’esdeveniment aquí.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per últim, us proposem una experiència romàntica, divertida i molt atractiva. Un pla que, sens dubte, s’hauria de fer un cop a la vida. Què et sembla veure el paisatge aeri de Catalunya des d’un globus? És possible que sempre ho hagis somiat o, per contra, que mai t’haguessis plantejat, però si ho penses, és una experiència fantàstica. Amb l’empresa Barcelona Ballon Flights pots fer-ho. Si bé no es troben a la ciutat de Barcelona, ​​ja que no està permès sobrevolar-la amb aquests elements, hi ha 3 ubicacions en les quals pots gaudir d’aquesta divertia i única activitat. La primera, i més propera a Barcelona, ​​és la muntanya de Montserrat, emblema de Catalunya i amb una història mística i màgica en el seu haver. Després, Barcelona Ballon Flights proposa els meravellosos paisatges verds i salvatges dels Pirineus catalans com a segona opció i, per als que els encanta el mar, els bells paratges costaners i blaus de la Costa Brava. Tu tries. Pots veure la seva web aquí (només disponible en anglès, alemany i xinès).

Què us semblen les nostres propostes per al setembre? T’apuntes a algunes d’elles?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari