blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Festes tradicionals

Plans per gaudir del Dia del Pare a Barcelona aquest 2020

Pare amb la seva filla al port mirant els vaixells
Escrit per Xavi Maldonado

El pròxim 19 de març se celebrarà el Dia del Pare i des d’aquí volem donar-vos algunes idees perquè gaudiu d’aquest gran dia al costat de la vostra família. És que el teu pare no es mereix el millor regal?

Pren nota d’aquests plans increïbles i escull el que millor s’adapti als seus gustos i preferències. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de 4 plans per a celebrar el Dia del Pare a la Ciutat Comtal.

Recorda que si necessites allotjament a la ciutat, des de ShBarcelona t’assessorem i facilitem informació sobre els pisos de lloguer a Barcelona.

Article relacionat: Regals per al Dia del Pare

Plans fantàstics per gaudir del Dia del pare a Barcelona

Si vols sorprendre el teu pare com mai ho havies fet abans, descobreix aquestes activitats d’oci i tingues-les present per deixar-lo amb la boca oberta:

1. Cata de cerveses artesanals

En primer lloc hem triat un tast de cerveses artesanals. Una cerveseta fresca sempre va bé i hi ha tallers que inclouen diverses cerveses amb tapes i explicació incloses que no us podeu perdre. En ells descobrireu tot el referent a la seva elaboració artesanal i els seus secrets.

Tast de vàries cerveses disposades en fila a una taula

Imatge via Unsplash

La Patente és un web on podràs contractar un d’aquests tallers de maridatge. Es troba al carrer de Villaroel, al barri de l’Eixample de Barcelona, i t’ofereixen la possibilitat d’organitzar un d’aquests cursos per a vosaltres en exclusiva. La idea és descobrir tot el que ofereix aquesta beguda a través del tast de cerveses catalanes i internacionals, amb el millor acompanyament possible entre fumats, embotits, formatges i conserves. Aquests tallers solen durar aproximadament unes dues hores i mitja.

2. Escapada rural en família

Una altra de les grans apostes que t’oferim consisteix a fer una escapada rural en família. Aposta per la muntanya, el pla perfecte per donar una sorpresa increïble al teu pare. Gaudiu junts de la natura i fer rutes de senderisme per descobrir les curiositats del seu entorn. Seran uns dies inoblidables i molt especials.

Barcelona compta amb una gran diversitat de cases rurals dotades d’un gran encant, situades en espais protegits com és el cas de Parc Natural de la Muntanya de Montserrat o el Parc Natural del Montseny. Això per no parlar dels hotels rurals amb totes les comoditats al teu abast que també trobaràs a prop de precioses localitats i atractives platges.

Article relacionat: Descobreix la Vall d’Aran

3. Conduir un cotxe de luxe

Conduir un cotxe de luxe per unes hores pot ser un luxe a l’abast de qualsevol butxaca. Moltes persones han somiat alguna vegada amb conduir un vehicle de gamma alta i aquesta és l’ocasió perquè puguis fer el seu somni realitat . L’empresa Drive’em Barcelona disposa d’experiències increïbles amb Ferraris i Lamborghinis de luxe perquè pugui conduir un d’aquests cotxes en un circuit o fer una ruta amb un vehicle esportiu.

Home conduint un Lamborghini en un circuit

Imatge via Unsplash

L’empresa es troba a La Barceloneta, concretament al Moll de la Barceloneta, i només has de fer-los una visita per descobrir la seva flota d’esportius i conèixer les condicions del seu servei. De totes maneres, també és possible fer una reserva directa en línia a través del seu web i obtenir una confirmació immediata. A més, només hauràs de pagar el 10% i la resta el dia de l’activitat.

4. Room Escape en familia

Room Escape és una activitat que no deixa ningú indiferent. La idea de passar una tarda divertida al costat del teu pare pot ser una magnífica idea i és que junts podreu viure una trama de cinema negre amb gàngsters, on haureu de resoldre un cas d’allò més emocionant.

L’objectiu és resoldre jeroglífics, trencaclosques i enigmes al llarg de la vetllada, i complir les missions que us proposaran per sortir d’allà. Roomin Escape és una de les empreses que organitzen aquest tipus de vetllades. La idea serà citar-vos en un lloc a Gràcia, on un agent especial us indicarà què heu de fer per convertir-vos en autèntics detectius.

Ens dónes altres idees per a passar el Dia del Pare a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari