Es tracta d’un celler amb aspecte antic, i productes de bona qualitat. És un negoci familiar i tradicional, en el qual tenen cura de la matèria primera per als seus clients i intenten donar el millor de si mateixos juntament amb productes d’excel·lent qualitat. Dels millors bars per fer l’aperitiu a Barcelona, autèntic, casolà i amb una atenció excel·lent. L’ensaladilla russa és insuperable i disposen d’unes excel·lents anxoves.

El Portalón

Gaudint d'una tapa d'anxoves i un vermut

Imatge de: 3nt via VisualHunt

A la barra del Portalón es rememora la tradició, amb un homenatge al vermut tradicional que es venia als cellers de despatx de vins i que la gent de barri prenia religiosament els diumenges al migdia.

Utilitzen el vermut artesanal vermell clàssic per maridar algunes de les seves tapes més tradicionals. Els seus horaris de Barra per fer el vermut són de dilluns a diumenge de 10 h a 12 h i per a dinars de dilluns a diumenge de 12:30 h a 23:30 h.

Taverna Babia

A la Taverna Babia, et serviran un tipus de cuina mediterrània espanyola. Pots provar el seu menú tradicional o les seves famoses tapes, el sorprenent pernil i les extraordinàries patates braves d’aquest local.

El seu deliciós vi és, al seu torn, una elecció encertada. Segur que us emportareu un bon record d’aquest lloc, ja que és famós pel seu gran servei i el seu personal amable, sempre disposat a ajudar. La majoria dels plats de la carta tenen uns preus ajustats. Aquest restaurant té una atmosfera distesa i una bonica decoració.

Quins altres bars per a fer el vermut al Barri Gòtic ens recomanes?