blog shbarcelona   blog shbarcelona français   blog shbarcelona castellano   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona português   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Restaurants i tapes

Bars amb tapes gratis a Barcelona

Escrit per Estibaliz

Molts dels que vénen a Barcelona de visita o a viure des d’un país estranger han escoltat que als bars, acompanyant a la famosa cervesa, et serveixen una tapa de menjar gratis per acompanyar la beguda refrescant d’ordi. Però molts s’emporten una gran decepció quan comproven que aquesta “tapa” a Barcelona no existeix a la majoria dels bars i que si volen menjar alguna cosa (per mínima que sigui la ració) han de pagar.

A aquest article de ShBarcelona tenim el gran plaer d’anunciar-vos que encara hi ha locals en què es serveix aquesta tapa tan desitjada amb cada cervesa que et prenguis, només cal trobar-los! Per això us donem algunes pistes de bars amb tapes gratis a Barcelona.

Bars al centro de Barcelona que serveixen tapes gratis

bars amb tapes gratis a BarcelonaAl districte de l’Eixample hi trobem tres bars amb tapes gratis a Barcelona. A Ambiente del Sur (Carrer Viladomat, 85) els amos són oriünds del sud, amb això t’ho diem tot. Amb cada beguda et serveixen una tapa diferent en un ambient gayfriendly i acollidor.

Els Tres (Carrer Muntaner, 55) és un bar molt cèntric i ampli on et serveixen una tapa gratis amb tot el que prenguis. Si estàs per la zona no dubtis a visitar-lo. Finalment, si prens una consumició a l’Atrapatapa (Carrer Comte d’Urgell, 77) podràs triar una de les 15 tapes que es mostren a la barra d’aquest local i degustar-la per només 1,20€.

Continuem la ruta per un altre districte molt cèntric on hem trobat alguns bars amb tapes gratis; estem parlant del districte de Ciutat Vella. El Café de los Angelitos (Carrer de l’Almirall Cervera, 26) és un local que homenatja el seu homònim situat a Buenos Aires i que serveix una tapa amb bars amb tapes gratis a Barcelonacada copa, cada dia fins a les 22h.

Ca’l Chusco (Carrer de l’Almirall Aixada, 5) és un bar conegut per les seves paelles, pels seus arrossos i per les seves tapes. Com tapa gratis et poden servir, fins i tot, una mini ració de peixet fregit, nyam! I per últim, el Bar Mingus (Carrer Ataülf, 6) és un local que resulta estrany entre els bars de turistes del Barri Gòtic, doncs a banda d’una cervesa ben tirada, serveixen tapes gratis per acompanyar-les.

Article relacionat: Els 5 millors bars de tapes a la Barceloneta.

El districte de Gràcia, ple de bars i locals d’oci no podia ser menys i també alberga alguns bars amb tapes gratis a Barcelona. La Gata Mala (Carrer Rabassa, 37) és un petit local on resulta complicat trobar una taula lliure gràcies a les seves tapes creatives i de qualitat que la gent adora rebre gratis amb cada beguda.

Al Pappa e Citti (Carrer Encarnació, 38), en canvi, serveixen tapes italianes delicioses i totalment gratuïtes amb cada beguda que desafien les tapes autòctones i a la Cervecería de Dues (Carrer Torrent de l’Olla, 89) serveixen tapes generoses amb qualsevol consumició que prenguis. Tenen canyes per 1 euro abans de les 19h!

Article relacionat: 7 llocs de moda per fer l’aperitiu

Altres bars de Barcelona amb tapes gratis

bars amb tapes gratis a BarcelonaA banda d’aquests bars amb tapes gratis a Barcelona, al districte Sants-Montjuïc hi ha Casa Lolo (Carrer Arizala 5-7), un bar de tapes amb una decoració kitsch on el concepte de tapa gratis és diferent: per cada tapa andalusa que demanes et donen una beguda gratis.

I acabem les nostres recomanacions fent una parada al districte de Sarrià-Sant Gervasi, la zona alta de Barcelona. Al bar Cabeza de Manzaneda (Ronda del General Mitre, 152) donen tapes gratis amb cada consumició. La canyeta i la tapa et surt per 1,20€, un preu de luxe tenint en compte la zona!

Si coneixes altres bars amb tapes gratis a Barcelona, no dubtis en deixar-nos un comentari per afegir-lo a la llista!

Valora aquest post

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari