blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Restaurants i tapes

7 llocs de moda per fer l’aperitiu

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

És bastant generalitzat a Barcelona, que al nostre mateix barri tinguem mitja dotzena o més de bars on fer l’aperitiu. Allí ens trobem amb amics cada dia per compartir aquest moment tan tradicional abans de dinar, per relaxar-nos i obrir la gana prenent un vermut i alguna suculenta tapa. Avui, des de ShBarcelona et proposem que surtis del barri i visitis una sèrie de bars i cellers que han resistit a la crisi, han mantingut i propulsat de nou el consum del vermut, i s’han convertit en referent de l’aperitiu a la ciutat. Set llocs de moda on anar a fer l’aperitiu a Barcelona.

Article relacionat: Fer un bon vermut a Barcelona

Bodega 1900

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de fred_v via VisualHunt

Al carrer de Tamarit, 91, trobem la Bodega 1900. Els reputats germans Adrià van iniciar la seva incursió al món de l’aperitiu fa un any amb aquest celler, on serveixen la seva pròpia línia de vermut, La Cala. Per acompanyar-ho, tasta les seves conserves, olives, fruits secs i patates. També pots decantar-te per les tapes d’ahir, guisats casolans o perquè no, atrevir-te amb el seu particular punt de vista sobre aquests petits mossos amb les rostes d’alga nori amb sèsam.

Senyor Vermut

Comencem la nostra recomanació de 7 locals on fer un bon aperitiu a la Ciutat Comtal, al Senyor Vermut, que troberàs al carrer de Provença, 85. Amb quaranta varietats diferents d’aquesta típica beguda, et garanteix que no t’avorriràs a força d’anar provant i provant fins a trobar el teu favorit. Amb una estètica un xic retro de parets de pedra i una gran terrassa, aquest local és el lloc ideal per gaudir les seves bombes i com no, les espectaculars patates braves que ofereix a la seva carta.

Casa de tapes Cañota

Seguidament us presentem la Casa de tapes Cañota, al carrer de Lleida, 7. Aquest local de tapes compte amb una decoració d’estètica pirata molt colorista. Serveixen vermut Montana Perucchi, i ho acompanyen amb gran nombre de tapes de tota la vida: peix i marisc fabulosos, patates braves (cuites en lloc de fregides). L’estrella de la casa, el vermut original servit en una safata completa, petxines al natural, navalles en oli, olives farcides i patates fregides.

Le Bouchon

Le Bouchon és el gastrobar del Mercer Hotel, i anomenen l’hora de l’aperitiu “Vive Le Bouchon”. Tapes, platerets i plats del dia en un ambient gens formal malgrat el luxe hoteler. Inclouen un vermut a la francesa amb Noilly Prat i bunyols (de fesols molt especiats, típics del Senegal, o bé de bacallà, a l’estil de les Antilles franceses). Trobareu aquest gastrobar ideal per a fer el vermut a Barcelona al carrer dels Lledó, 7.

Article relacionat: 5 llocs prendre un aperitiu italià a Barcelona

Lata-Berna

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

Ubicat al Torrent de les Flors, 53, trobem un local únic al barri de Gracia, Lata-berna. El concepte d’aquest bar, com el seu nom indica, utilitza la llauna com a suport per servir moltes de les seves creacions, que poden ser gastronomia tradicional o conserves d’altíssima qualitat. El steak tartar o les braves gaudeixen de merescuda fama. Imprescindible tant pel menjar com per l’ambient i l’atenció.

Morro Fi

El Morro Fi és un dels locals més autèntics de Barcelona per a fer l’aperitiu. Sense taules dins i necessitant fer veritables equilibris got en mà, si ets “als trenta” no deixis de visitar la vermuteria més “hipster”, que ens ofereix vermut de la casa amb got serigrafiat per emportar-se, i si vols, pots comprar els seus productes envasats amb la seva marca. A la web tenen botiga online, i el trobareu al carrer de Consell de Cent, 171.

Bar Calders

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de urbanrulesBCN via Pixabay

El Bar Calders, al carrer del Parlament, 25. És l’últim del nostre recorregut, i potser el millor exponent del nou vermuteig modern. Quatre classes diferents d’aquesta beguda aperitiva, cerveses d’importació i tapes de fregits gens oliosos. Una de les terrasses més sol·licitades de Barcelona, així que cal tenir paciència a l’hora de visitar-lo.

*Imatge destacada via VisualHunt

No t’ha vingut gana, llegint tot això? Mira el rellotge, i si ja n’és hora, tria cap a quin vas primer!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari