blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Restaurants a la vora del mar a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

T’agradaria dinar o sopar a peu de mar? Entra de gust, veritat? A Barcelona existeixen multitud de restaurants que compten amb aquest al·licient, que sens dubte és demandat per moltes persones que volen desconnectar després d’una jornada estressant. La brisa del mar, el bon temps, les vistes, tots aquests elements ens ajuden a augmentar la gana i ens fan gaudir més de les delícies que degustem. Barcelona, ciutat costanera i posseïdora d’una gran oferta gastronòmica, ofereix la possibilitat de dinar o sopar a restaurants a la vora del mar que no us deixaran indiferent. Des de ShBarcelona us volem parlar d’alguns d’aquests restaurants perquè se us vagi fent la boca aigua, per quin et decidiràs?

Article relacionat: Sopar en parella a Barcelona

Bona gastronomia a la vora del mar

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’habitual és que a prop del mar ens vingui de gust menjar plats mariners, com ara peix fresc, fritures de peix, paelles, fideuades i mariscos. És evident que un bon bistec pot ser una bona elecció, però una mariscada, per exemple, per l’inusual del seu consum, és una de les alternatives més sol·licitades a un restaurant a prop del mar. Els locals que hem triat en aquest article es troben a zones properes al mar, amb bones vistes, i també amb bones valoracions respecte a la qualitat de la seva cuina. El primer del qual parlarem és CDLC Barcelona, un restaurant luxós a ple Passeig Marítim, al número 35 de Marina Beach. Aquí podràs provar tot tipus de mariscos, fusionats amb la gastronomia oriental, que li aporten un toc exòtic i frescor als seus plats. Com a elements destacats trobem el cebiche de peix blanc, un plat fresc i agradable, ideal per a un sopar lleuger a l’estiu.

I del CDLC i el seu exotisme passem al restaurant Barceloneta, un restaurant mariner per excel·lència tot just al costat del port. La seva carta està plena de plats mariners d’excel·lent qualitat i unes vistes espectaculars a l’espigó dels Pescadors. La relació qualitat-preu és bastant bona, pel que no suposa un gran luxe degustar els excel·lents plats del Barceloneta. La màxima d’aquest restaurant és, sens dubte, la utilització dels millors productes perquè els seus plats siguin saborosos i molt fàcils de gaudir. Paelles, arrossos, arròs negre, i fideuà no falten a la carta juntament amb els deliciosos mariscos i peixos frescos, tots ells de gran qualitat. Sens dubte és una opció meravellosa per a provar l’autèntica cuina marítima tradicional.

Article relacionat: 5 bons restaurants per a menjar fideuà a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El port Olímpic de Barcelona és un dels punts de restauració i oci més interessants des de la seva inauguració amb motiu de les Olimpíades del 92 a la Ciutat Comtal. Són molts els restaurants de diferents estils i locals de copes que es localitzen en aquesta animada zona de la capital catalana. Un d’ells és La Taverna Gallega, un restaurant especialitzat en la gastronomia de Galícia, i caracteritzat per disposar dels millors productes de la costa nord de la Península, la comunitat autònoma de Galícia. Les seves especialitats són el pop a la gallega, i la paella amb llamàntol. També pots gaudir de mariscos, peix fresc, i excel·lents plats de carn. Molt recomanable.

Has visitat algun d’aquests restaurants? Que t’han semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari