blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Les millors teteries de Barcelona

Got de té sobre una taula
Escrit per Estibaliz

L’hora del te és un hàbit fonamentalment britànic i de cultures com l’oriental, però, cada vegada és més aclamat en tots els racons del món pels seus nombrosos beneficis nutricionals, de fet, és la segona beguda més consumida després de l’aigua!

Tots sabem que el més típic és prendre’l calent a l’hivern i fred a l’estiu, però molts desconeixen que el millor per a regular la temperatura corporal en els dies més calorosos és, sense cap mena de dubte, prendre’l calent.

En aquest article de ShBarcelona revelem les millors teteries de Barcelona per fer un break en aquests dies de compres i caminades que ens deixen exhausts.

Article relacionat: Cafès per llegir a Barcelona

Teteries a prop del centre de Barcelona

Bossetes de diferents tipus de té

Imatge via Pixabay

En una pujadeta entre els carrerons del Barri Gòtic hi trobem La Clandestina (Carrer Baixada Viladecols, 2).

Per accedir al seu interior d’un estil que barreja l’àrab amb l’asiàtic, hauràs traspassar una porta no massa fàcil de trobar i buscar un raconet entre els sofàs i cadires que creen aquest local plàcid. Escull un dels tes aromàtics de la seva carta o deixa’t aconsellar pels cambrers, que molt amablement et descriuran les propietats i sabors de cada un d’ells.

No només és una de les millors teteries de Barcelona, sinó també una de les més completes perquè acompanyant aquesta beguda estimulant podràs degustar exquisits dolços casolans i sorprendre’t amb les peces d’art de les parets.

Situat també al Barri Gòtic de Barcelona hi trobem el Caj Chai (Carrer Sant Domènec del Call, 12), un establiment especialitzat en la importació, venda i degustació de tes de tot el món amb accessoris artesans de primera qualitat.

Caj Chai s’inspira en les bohèmies teteries de Praga, en què es juga als escacs i es cuida al detall la preparació i la manera en què es serveix el te. El que la fa ser una de les millors teteries de Barcelona és que és el lloc perfecte si vols aprendre una mica més sobre aquesta beguda mil·lenària, a través de tallers, xerrades i degustacions periòdiques de més de 125 varietats diferents que variaran cada any segons la collita.

Per acompanyar els excel·lents tes pots triar entre pastissets tradicionals japonesos, indis o àrabs entre altres. I, si t’agrada especialment un dels productes que provis, podràs adquirir-lo a la botiga.

Article relacionat: Restaurants ètnics a Barcelona.

tetera de porcellana

Imatge via Pixabay

No podem deixar d’esmentar La Concha (Carrer Guàrdia, 14), un carismàtic local del barri del Raval, que t’atreu des de ben lluny per les seves aromes de la shisha que s’hi fuma al seu interior i els tes mentolats.

Encara que al carrer llueixi el sol, si t’introdueixes a La Concha entraràs en un món una mica fosc, càlid i custodiat per desenes de quadres i fotografies de la “Saritísima” Sara Montiel.

Aquest peculiar local està regentat per àrabs o per catalans d’ascendència àrab que coneixen molt bé el procés d’elaboració del te i que t’ho serviran de la manera tradicional.

És una de les millors teteries però si prefereixes prendre una cervesa o un “cubata” també podràs fer-ho amb gust envoltat dels teus amics fins a altes hores de la nit.

Coneixes altres bones teteries a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari