blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Mobles escultòrics: una opció amb esperit i art

Saló decorat amb algun moble escultòric
Escrit per ShBarcelona

Dissenyar mobles és un treball que, de manera habitual, es fa pensant en la comoditat o la utilitat final que vagi a tenir. Però, i si parlem de mobles escultòrics? En aquest cas tractem amb veritables obres d’art que, sense perdre la seva finalitat, aporten un gran sentit estètic a l’habitació en la qual es col·loquen.

Avui volem parlar-te d’aquesta mena de mobles, que tant s’utilitza en el disseny d’interiors a Barcelona. Si continues llegint, trobaràs tres alternatives perfectes que poden encaixar en el teu saló o donar-te una idea per a decorar la teva casa.

Què són els mobles escultòrics?

El mobiliari escultòric és, com el seu nom indica, un estil de mobles que gairebé acosten a obres d’art. D’aquesta manera, s’aconsegueixen mobles que formen part de tot un conjunt decoratiu, amb els diferents estils que pugui requerir el client.

Sol utilitzar-se fusta per la seva versatilitat i el gran acabat que s’aconsegueix, però molts altres mobles escultòrics també aposten per altres materials. El cuir, els metalls o el vidre són només algunes de les opcions que es presenten, combinant colors i textures per a crear una cosa única.

Article relacionat: Decoració de tardor: 7 idees per a aplicar a casa

El mobiliari escultòric ideal per al teu habitatge

Taula escultòrica

Les taules escultòriques amb caràcter propi (i altres mobles d’aquest estil), porten un procés d’estudi i recerca molt profunds previ a la realització del propi projecte. Aconsegueixen un acabat completament innovador, a través de l’ús de diferents materials i donant-los formes molt diferents.

Hi ha taules que s’aixequen sobre el sòl sobre una única pota central robusta, unes altres que barregen marbre i fusta per a crear un contrast de sensacions, models amb formes geomètriques que trenquen amb el que s’estableix. Tot el que puguis imaginar es pot dissenyar i construir, fins i tot moltes s’adapten a la decoració de les terrasses.

El disseny de mobiliari amb caràcter escultòric obre un ampli ventall de possibilitats, des d’estils tradicionals fins a modernistes, com l’Art déco tan present a Barcelona.

Taula escultòrica de marbre

Taula escultòrica de marbre

Butaques escultòriques

Entre les butaques escultòriques que podem trobar en el mercat veiem que hi ha dos corrents més o menys definides. Abans de res, una relaxació total amb seients còmodes.

D’una banda, el minimalisme, buscant línies fines amb poc acompanyament per a crear un espai lliure i buidat. I d’altra banda, també existeix la premissa de recuperar alguns elements clàssics de les butaques de fa algunes dècades, creant un estil modern i còmode sense perdre de vista l’aspecte estètic.

Sigui com sigui, sempre és important mantenir una proporció equilibrada entre els diferents elements d’una habitació, tant en el seu estil com en la seva grandària. Si, per exemple, volem que les butaques siguin els protagonistes de la sala, de res serveix col·locar un altre moble amb gran presència i magnitud.

Butaca escultòrica

Butaca escultòrica

Prestatgeries escultòriques

Acabem aquest breu repàs amb la tercera idea per al teu saló: prestatgeries originals que aportin un toc elegant a qualsevol racó del teu saló. El gust i l’elegància al servei de l’ordre, que a través d’un disseny sofisticat ens permeti donar-li un aspecte diferent del lloc central de l’habitatge.

Prestatgeria escultòrica

Prestatgeria escultòrica

Per a les prestatgeries existeixen multitud d’opcions, des de les quals tenen forma d’escala fins a les quals s’eleven com un arbre, les que es componen a través de mòduls o les que s’ajusten perfectament a la paret. Qualsevol d’elles et permetrà organitzar millor el teu espai i distribuir els elements que més t’agradin per a decorar.

ShBarcelona et proposa 💡
No sobrecarregar les peces, ja que tenen un valor estètic igual o major que la seva capacitat per a emmagatzemar. La importància la cobra el moble en si!

Com hauràs vist, la idea de decorar el teu habitatge amb mobles escultòrics pot donar-te un gran resultat. Amb ajuda professional, pots aconseguir que la teva casa sembli treta d’una revista, i sorprendre a tots els teus convidats en cada

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari