blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Gastronomía

On sopar per Nadal a Barcelona

Decoració taula sopar de Nadal
Escrit per Xavi Maldonado

El dia de Nadal és un dels dies més especials de l’any per a moltes persones, i un motiu de celebració en si mateix, on ens solem reunir amb la família o els amics per a passar una bona estona envoltats de la seva companyia, sobretot durant el sopar de Nadal.

Si ja gaudeixes de la vida a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, ja sabràs la importància d’aquesta festivitat per als habitants de la capital catalana.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Tot i que a Catalunya no solia celebrar-se tant el sopar de Nadal el 24 de desembre a la nit, ja que forma part d’una tradició de la resta d’Espanya on les famílies es reuneixen per Nochebuena, és cert que cada cop ha agafat més popularitat.

No obstant, la gran celebració dels catalans és a l’hora de dinar del dia 25 de desembre.

Si ets dels que prefereix anar a sopar fora i vols estalviar-te fer molt enrenou a la cuina de casa teva, en aquest de ShBarcelona us donem algunes recomanacions per anar a sopar el dia 25 de desembre a Barcelona, perquè el sopar de Nadal sigui inoblidable.

Article relacionat: Maridatges nadalencs

Sopars de gala per Nadal

Tot i que celebrar el sopar de Nadal a casa i oferir als nostres visitants els millors plats nadalencs preparats per nosaltres és una de les tradicions més arrelades a Espanya, la veritat és que cada vegada més persones prefereixen deixar en mans d’experimentats xefs els seus dinars i sopars nadalencs.

I és que la comoditat és la clau. És cert que els comentaris benintencionats dels nostres familiars lloant els nostres plats ens omplen d’orgull, però la pila de plats esperant a la cuina un cop transcorregut el banquet fan que molts amfitrions, finalment, decideixin decantar-se per un bon restaurant per celebrar aquesta festa tradicional.

Alguns exemples són els menús de Nadal que s’ofereixen a molts restaurants de Barcelona. Aquest dia tan especial els restaurants es vesteixen de gala per atraure els possibles clients amb deliciosos i elegants menús únics per a aquesta festivitat.

Els millors pisos de Barcelona estan aquí

on sopar per nadal a barcelona

Imatge via Unsplash

1. Caelis

El Restaurant Caelis, situat al districte de Ciutat Vella, és un dels exemples de restaurants ideals per el sopar de Nadal.

Es tracta d’una proposta culinària de la mà del xef Romain Fornell, que ens ofereix tres menús distingits i especials, destinats a que el sopar de Nadal sigui inoblidable.

El més destacable i adient per a aquestes festes és el Menú Celebration, compost per Amuse Bouche i una gran varietat de primers, segons i postres per un preu de 135€ per persona, amb la opció d’escollir maridatge de vins per un suplement de 70€.

Es troba a Via Laietana, 49, dins l’hotel Ohla Barcelona.

2. Restaurant La Ferreria

Si busques un restaurant amb un preu més assequible, et proposem el Restaurant La Ferreira. Situat al Carrer Neptú, 4 del barri de Vila de Gràcia, a tant sols uns metres Passeig de Gràcia, de ben segur que és un espai on et sentiràs com a casa.

Destaca pel seu excel·lent servei i la qualitat dels plats. Per les festes de Nadal han preparat diferents menús adaptats per aquestes dates tan senyalades: la nit del 24 de desembre, per Sant Esteve, Cap d’Any i en concret, pel dia 25, proposen un menú molt complet de 79,95€.

Saps què és el més especial d’aquest restaurant? Els assistents d’aquest restaurant podran degustar tots els plats acompanyats de música ambient interpretada per un pianista en directe.

Article relacionat: Compres nadalenques a Barcelona

sopar de nadal

Imatge via Unsplash

3. Sintonia

Per últim, us recomanem el restaurant Sintonia del carrer Rosselló, 249, situat a l’Hotel Gallery, un hotel fantàstic que trobaràs entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya.

La seva proposta gastronòmica es resumeix en cuina mediterrània i elaborada, on podràs degustar tots els plats en un ambient molt tranquil i elegant.

Tant si vols anar a celebrar el sopar de Nadal com Sant Esteve o Cap d’Any, Sintonia ha preparat una sèrie de menús especials per a que gaudeixis al màxim del menjar aquests dies.

El menú que proposen per sopar el 24 de desembre a la nit és de 52€ i inclou diferents entrants a compartir, un principal, postres, aigua, vi i refrescos.

Vens a viure a Barcelona? Troba aquí el teu pis

I tu, què prefereixes celebrar el Nadal? A casa o sortint a sopar fora?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari