blog shbarcelona   blog shbarcelona français   blog shbarcelona castellano   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona português   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Gastronomía

On sopar per Nadal a Barcelona

Escrit per Xavi Maldonado

El dia de Nadal és un dels dies més especials de l’any per a moltes persones, i un motiu de celebració en si mateix, on ens solem reunir amb la família o els amics per a gaudir de la seva companyia. Tot i que la gran celebració és a l’hora de dinar, en general, a Catalunya el sopar del dia 24 de desembre, la vespra de Nadal, no sol celebrar-se tant. Però la nit de Nadal és un bon moment per anar a sopar fora i descansar de tant enrenou a la cuina. Per això, en aquest article de ShBarcelona us donem algunes recomanacions per anar a sopar el dia 25 de desembre a Barcelona, perquè el sopar de Nadal sigui inoblidable.

Article relacionat: Maridatges nadalencs

Sopars de gala per Nadal

Imatge via Pixabay

Tot i que celebrar el Nadal a casa i oferir als nostres visitants els millors plats nadalencs preparats per nosaltres és una de les tradicions més arrelades a Espanya, la veritat és que cada vegada més persones prefereixen deixar en mans d’experimentats xefs els seus dinars i sopars nadalencs. I és que la comoditat és la clau, perquè els comentaris benintencionats dels nostres familiars lloant els nostres plats ens omplen d’orgull, però la pila de plats esperant a la cuina un cop transcorregut el banquet fan enrere a molts amfitrions que, finalment, decideixen decantar per un bon restaurant per celebrar aquesta festa tradicional.

Alguns exemples són els menús de Nadal que s’ofereixen a molts restaurants de la Ciutat Comtal. Aquest dia tan especial els restaurants es vesteixen de gala per atraure els possibles clients amb deliciosos i elegants menús únics per a aquesta festivitat. És el cas de Caelis, una proposta culinària de la mà del xef Romain Fornell que proposa un menú distingit i especial, destinat a que el sopar de Nadal sigui inoblidable. Amb un preu de 115 euros per persona amb beguda inclosa, es compon d’ Amuse Bouche més quatre plats principals, postres i maridatge. Una altra alternativa és el restaurant Sánchez Romera, al carrer Muntaner 182, que ofereix un menú més econòmic, amb un preu de 59 euros, i està format per entrant, plat principal i postres. També ofereixen menús de Nadal de 49 euros per persona i per a grups i un menú més econòmic de 39 euros per a grups.

Article relacionat: Compres nadalenques a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per últim, us recomanem el restaurant Tendiez, a l’hotel Pullman Barcelona Skipper, que ofereix un menú de festa especial amb plats tan sofisticats com amanida de llagostins al vapor amb salmó fumat Carpier a l’aroma de Gintònic, canelons de pularda rostida, sopa cremosa de peix de roca a l’estil de l’Empordà, suquet de peix de la Costa Brava, arròs caldós o espatlleta de xai de llet. Les postres no es queden enrere. El tradicional tronc de Nadal, però en aquest cas amb fruita de la passió i torró de Xixona, o plàtan caramel·litzat amb sucre. El celler no et deixarà indiferent, amb vins de Juvé Camps i una ampolla de cava per brindar de la mateixa marca. El preu és bastant assequible, 45 euros per persona.

I tu, que preferèixes celebrar el Nadal? A casa o sortint a sopar fora?

On sopar per Nadal a Barcelona
5 (100%) 3 vote[s]

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari