blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Restaurants de cuina creativa a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona s’ha guanyat per dret propi l’apel·latiu de la capital de la cuina creativa i d’avantguarda. Són molts els cuiners de gran talent instal·lats a la Ciutat Comtal que han liderat aquest corrent gastronòmic, i s’han creat a la ciutat diferents espais on es poden gaudir de plats que incorporen sabor, qualitat i les últimes tendències creatives. Si et decideixes a visitar a Barcelona, aquests restaurants són perfectes per a traçar les més completes i originals vetllades. Des de ShBarcelona et recomanem alguns dels millors restaurants de cuina creativa a Barcelona.

Article relacionat: Restaurants temàtics a Barcelona

Els millors restaurants de cuina creativa

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La primera recomanació que et portem, és potser el restaurant més distingit de tots, i una visita obligada en el teu tour gastronòmic a Barcelona. Parlem del Restaurant Caelis, ubicat dins del majestuós Hotel Palace, al número 668 de la cèntrica Gran Via. Compta amb una decoració que juga entre el clàssic i el minimalista; i el seu personal és expert en satisfer les expectatives dels paladars més exigents. Especialment recomanables són, de la seva carta, el bou Rossini i el garrí ibèric, preparats sota la talentosa mà del seu xef Romain Fornell. Amb un preu més econòmic, però amb una proposta gastronòmica igual de completa, et presentem com una opció ideal el Restaurant L’Ombú, situat al barri de Gràcia, al carrer de Sardenya, 447, caracteritzat per un estil que barreja el rústic i el modern. En la seva cuina creativa compten amb un especial protagonisme les carns, els peixos i les verdures de proximitat, que s’enquadren dins de la dieta mediterrània com a ingredients indispensables.

La tercera recomanació que et portem es tracta del Xampu Xampany, localitzat a la Gran Via de les Corts Catalnes, 702, un gran exemple de restaurant de cuina creativa, amb productes d’excel·lent qualitat i una carta de vins molt alabada pels seus clients. És un lloc concebut per passar vetllades romàntiques o celebrar trobades en grup mentre es degusten especialitats de cuina creativa. El quart espai de cuina creativa d’obligada en la teva visita a Barcelona és el Restaurant H1898, ubicat dins l’Hotel 1898, que trobaràs al carrer de la Rambla 109, fundat en aquest any; i amb vistes a l’emblemàtica zona de la Rambla. La seva cuina està dirigida pel xef Carles Boronat, qui utilitza les matèries primeres de major qualitat de la terra per crear combinacions com l’excel·lent pollastre de pagès amb pasta de full de bolets i gambes; o el seu carpaccio de llagostins trufat. Exquisits.

Article relacionat: Restaurants de Barcelona diferents

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Finalment, però no per això menys important, et citem el Restaurant La Clara, a la Gran Via de les Corts catalanes, 442, ubicat al districte de l’Eixample i que ofereix als seus clients un espai gastronòmic on passar estones excel·lents. En la seva carta trobem plats com els magnífics milfulls de foia amb ou ferrat o la seva lasanya de pasta fresca i verduretes. Són especialistes en la dieta mediterrània, que compta amb una espectacular varietat de productes rics i saludables, i en aquests restaurants la preparen de forma sublim en plats amb un toc innovador que, si vas a ells, et sorprendrà.

Ja hi has anat a algun d’aquests restaurants? Què et semblen?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari