blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Qué fer al Gayxample

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Com en tants barris de tantes ciutats, la cultura gai ha tingut gran repercussió al districte de l’Eixample de la capital catalana, i ja fa més de vint anys que el cor per excel·lència de l’ambient gai de Barcelona és l’anomenat Gaixample (entre els carrers de Balmes i Calàbria, Gran Via de les Corts Catalanes i Provença). Aquests carrers, que es troben a pocs minuts del centre de Barcelona, concentren la majoria de locals d’ambient i altres establiments que tenen banderes amb els colors de l’Arc de Sant Martí a les façanes, els quals, cada vegada més, van in crescendo. Això sí, no vol dir que sigui una zona destinada únicament a aquest públic, sinó tot al contrari!

Oberta a tothom i on coexisteixen comerços de tota la vida. Segueix llegint aquest article de ShBarcelona i descobreix el barri gai de Barcelona: el Gaixample.

Gaixample de dia

el Gaixample de BarcelonaPer a la vida diürna, hi ha alguns locals d’ambient que animen el barri durant el dia, per prendre un cafè, un còctel o una copa. A continuació t’expliquem els més populars entre el públic gai.

El Bim Bar (Carrer Casanova, 71) és una novíssima cafeteria, on podràs gaudir des d’un cafè, al teu còctel preferit, passant per unes boníssimes tapes en un ambient molt acollidor. Per altra banda, l’Osbar (Carrer Diputació, 225), és un local molt complet on es serveixen esmorzars i dinars, i on a més, com a bon “cultureta”, podràs gaudir de diverses exposicions d’artistes emergents.

Algunes vegades, a les tardes, organitzen jocs de taula en anglès i com no, és un bon lloc de trobada abans d’una nit de festa, per prendre una copa (o més d’una!). El Restaurant Neo (Carrer Casanova, 46) és una gran elecció per prendre un esmorzar, dinar o fins i tot anar de sopar, ja que els seus preus són assequibles i el pintoresc local et proporcionarà una vetllada súper relaxada.

Així mateix, hi ha altres propostes per fer durant el dia, com per exemple, entrar a Nosotr@s (Carrer Casanova, 56) una botiga de regals i llibreria especialitzada en temàtica gai i lèsbica. O si el que et va és la moda, al Gaixample hi ha infinitat de botigues de roba masculina.

Article relacionat: Discoteques de Barcelona per a majors de 40 anys

Gaixample de nit

el Gaixample de BarcelonaPer a la gent que es mou de nit trobem molts locals (bars i discoteques) transgressors i esbojarrats, els quals es complementen entre si. Els més coneguts són els del Grup Arena, la discoteca més longeva que s’ha consolidat com icona de la nit barcelonina.

Barcelona s’ha convertit en el segon destí turístic gai del món després d’Amsterdam, cosa que ha beneficiat a la ciutat cosmopolita i el Gaixample ara és molt conegut a nivell internacional. Sigui quina sigui la teva condició sexual, si et ve de gust també pots veure la sèrie web Gayxample, de caràcter comèdia-drama que reflecteix la vida quotidiana del món gai i lèsbic de la ciutat. Segur que et deixarà empremta!

 

I tu, a quins locals d’ambient sols anar a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari