blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Discoteques de Barcelona per a majors de 40

Home a una barra d'un bar amb dos gots de whiskey
Escrit per Estibaliz

Arribar als 40 anys avui en dia és símbol de maduresa. Si les discoteques de sempre s’han omplert de joves, potser puguis sentir-te més còmode i en el teu ambient a les discoteques de Barcelona per a majors de 40 anys.

Des de ShBarcelona et proposem algunes d’aquestes discos freqüentades per un públic més madur, tot i que lògicament s’hi permet l’entrada a persones de qualsevol edat. Anem de festa?

Article relacionat: Discoteques per a singles a Barcelona

Discoteques de Barcelona

Dona prenent una copa a un bar musical

Imatge via Pixabay

Si tries el Gòtic per sortir de festa, hi ha alguns locals de tota la vida que atrauen als majors de 40 anys.

És el cas del Jamboree Jazz & Dance Club, ideal per als amants del jazz, ja que solen programar-hi concerts d’aquest estil musical, tot i que alhora permet escoltar o ballar música de diferents estils. La trobem a la Plaça Reial 17, eix central de l’oci a Barcelona.

Al Born, també al districte de Ciutat Vella, podem trobar la discoteca Magic al Passeig de Picasso, 40, una de les delícies dels nostàlgics del millor rock i pop de fa dècades.

Aquesta discoteca freqüentada per gent de totes les edats, compta amb molt d’ambient, així que tant pots trobar-te joves de 25, com adults de 45, en funció del gust i preferències musicals.

Però a l’Eixample també hi ha un bon assortiment de discoteques de Barcelona per a majors de 40 anys.

Trauma (carrer del Consell de Cent, 288) és una d’aquestes discos que quan ets jove sempre et sembla de gent gran. Doncs bé, ara arriba el moment de visitar-la, però la veritat és que hi ha gent de diferents edats. El que més destaca és la seva selecció de temes revival.

Article relacionat: Discoteques per a lligar a Barcelona

Noia sola a la barra prenent un còctel

Imatge via Pixabay

Per la zona alta, les discoteques de Barcelona per a majors de 40 anys són bastant abundants.

Luz de Gas (carrer de Muntaner, 246), al districte de Sant Gervasi-Galvany, ja s’ha convertit en tot un clàssic, no solament pels seus concerts, sinó també per les seves nits inacabables. La gent que sol anar-hi és d’edats compreses entre els 30 i 50 anys.

Molt a prop d’aquesta, la discoteca Barroko’s (carrer Aribau, 242) també ofereix una mica de revival, amb clàssics de sempre dels 80 i 90 a altres temes més actuals.

Els divendres i dissabtes compta amb un ampli horari de 0.00 h a 6.00 h del matí, però els diumenges també pots anar-hi fins a les 0.00h amb sessions de dj i músiques dels 60, 70, 80…

La Sutton (carrer Tuset, 13), també a la part alta, aplega una bona part de gent d’edats compreses entre els 30 i 40 anys. Però també hi poden haver joves, depèn del dia i de la festa. L’ambient, això sí, sol ser una mica més posh, però similar a altres discoteques de Barcelona amb característiques similars.

Recomanaries algun altre lloc per a sortir de festa a partir dels 40?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

Deixar un comentari