blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Marina Vela, el nou port esportiu de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona s’ha convertit des de fa molts anys en una destinació turística contrastada, al qual s’accedeix des de molts punts. El més habitual és que els turistes arribin en avió, cotxe particular, tren, autobús o en vaixell. Una part més reduïda, però igualment important, és el turisme que accedeix a Barcelona des d’embarcacions particulars, o els que decideixen fer excursions organitzades en vaixells habilitats per això. Per aquest motiu Barcelona disposa de diversos ports esportius al llarg de la seva extensa i modernitzada costa, amb totes les comoditats per a aquest tipus d’embarcacions que amarren a aigües barcelonines i, a causa de la gran demanda existent, cada cop es van obrint més. És el cas de Marina Vela, el nou port esportiu de Barcelona del que et parlarem a continuació des de ShBarcelona.

Article relacionat: Sopar a un vaixell a Barcelona

Marina Vela, noves amarres a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Marina Vela és un dels ports esportius més exclusius de la Ciutat Comtal. Compta amb la privacitat desitjada per al tipus de clients que solen amarrar a aquest port, amb serveis exclusius per a embarcacions d’esbarjo i altres serveis d’allotjament i restauració de primera qualitat. La proximitat de Barcelona amb altres punts de fondeig turístics com les Illes Balears, Còrsega, Sardenya, o la Costa Brava, és un altre dels al·licients per a decidir-se a descansar en aquest port esportiu. A més, compta amb la tranquil·litat de disposar de vigilància 24 hores, el qual fa que les persones que decideixin deixar el seu vaixell a Marina Vela gaudeixin de total tranquil·litat. Aquest nou port esportiu a Barcelona disposa d’una bocana de 75 metres d’ample perquè sigui possible per a les embarcacions accedir-hi tranquil·lament, diversos serveis de reparació de superiors de luxe i d’embarcacions fins a 160 tones, capitania, recepció i servei d’atenció al client, marina seca per a 222 embarcacions, zona VIP, zona privada per a propietaris, aparcament exclusiu, recàrrega per canalització per a embarcacions de gran eslora, gasolinera 24 hores i serveis, dutxes i fins i tot, accés a internet.

Pel que fa a les amarres, disposen de totes les comoditats que una embarcació, tripulants i passatgers necessiten quan descansen en un port esportiu. En el cas de Marina Vela, els amarristes disposaran de serveis de telèfon i internet, subministrament elèctric i d’aigua, sistema de buidatge de foses sèptiques. subministrament de combustible per a grans embarcacions, gasolinera 24 hores, vigilància constant, aparcament i zona per a la tripulació dels vaixells. Per últim, però no menys important, Marina Vela gaudeix d’un servei innovador i amb una tecnologia molt puntera i totalment automatitzada, que consisteix en una marina seca amb capacitat per a 222 naus de fins a 9 metres d’eslora i un pes de 4 tones. Les embarcacions s’entreguen cada 5/8 minuts i es neteja els cascos de manera automàtica.

Article relacionat: Què veure a la Barceloneta

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Marina Vela es troba en un lloc privilegiat de Barcelona, al costat de l’Hotel W, un dels millors hotels de Barcelona, amb unes vistes espectaculars al mar Mediterrani i a la Ciutat Comtal. A més, la zona està plena de restaurants i locals d’oci que faran les delícies dels turistes que decideixin visitar Barcelona a través de la seva embarcació particular. La zona també està molt ben comunicada amb el centre de la ciutat de Barcelona, per tant, és ideal per a visitar les Rambles, la Plaça Catalunya i el Barri Gòtic, o bé endinsar-se cap a la Sagrada Família, o el Passeig de Gràcia, amb les seves botigues de luxe i la seva oferta de restauració infinita.

Coneixes els ports esportius de Barcelona? Què et sembla aquest nou port a la Ciutat Comtal?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari