blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Reggaeton Beach Festival BCN 2022: Cartell, Artistes i Horaris

reggaeton beach festival barcelona 2022
Escrit per ShBarcelona

Si t’agrada el ritme urbà com ho és el Reggaeton, prepara’t perquè es ve la quarta edició del Reggaeton Beach Festival 2022 a Barcelona. El seu line up porta artistes internacionals perquè gaudeixis del millor d’aquesta música.

Quan es celebra el Reggaeton Beach Festival 2022 a Barcelona?

El Reggaeton Beach Festival 2022 a Barcelona o també conegut com RBF 2022 se celebrarà el 23 i 24 de juliol d’11 a 22 hores.

Serà a la Platja del Fòrum on a més de gaudir dels concerts, hi haurà diverses activitats com a atraccions aquàtiques, food trucks, shishas i moltes més sorpreses. Una ubicació perfecta per a gaudir d’aquesta i d’altres activitats d’estiu a Barcelona.

En aquests dies podràs gaudir amb el grup que assisteixis a veure el millor del món del Reggaeton en un entorn únic. Des del RBF 2022 impulsen quatre valors fonamentals que fan que sigui un festival diferent de qualsevol altre:

  • Un festival en contra de la ludopatia
  • Consum responsable de l’alcohol durant tot el festival
  • Cuidat del medi ambient, donant prioritat a la importància del reciclatge
  • Rebuig a la violència de gènere i impulsar la igualtat
  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Artistes del RBF 2022 a Barcelona

El line up del Reggaeton Beach Festival 2022 combina artistes locals amb artistes internacionals top pel que fa a la música urbana. Les actuacions es divideixen en dos dies de la següent forma:

Dissabte 23 de juliol: Myke Towers, Eladio Carrión, Lunay, Feid, Manuel Turizo, Blessd, Líric a la casa, Ñengo Flow, Ryan Castro, Chimabala i Aina da Silva.

Diumenge 24 de juliol: Nicky Jam, Sech, Justin Quiles, Bryant Myers, Emilia, La Ross María, Chenco Corleone, Juan Magán, Brytiago i Jeipy.

 23 i 24 de juliol de 2022 reggaeton beach festival a Barcelona

Reggaeton Beach Festival 2022 a Barcelona

Sens dubte els dos artistes de major renom internacional són Nicky Jam i Myke Towers que donaran el fermall d’or cada dia respectivament.

On comprar les entrades del Reggaeton Beach Festival?

Des de l’organització animen a comprar les entrades a través de les vies oficials, és a dir a través de la seva pàgina web. Compten amb una plataforma completament segura per a qualsevol mena de transacció i poder-te comprar algun d’aquests abonaments:

  • General: que dona accés als dos dies té un preu de 90€.
  • Premium: per 115€ però t’inclou altres característiques extres (polsera de reaccés, ventall, capell, motxilla i funda aquàtica per al mòbil).
  • VIP: que dona accés a la Zona Vip i al Front Stage VIP així com a barra lliure de cerveses, refrescos i aigua a un preu de 225€. Inclou també els anteriors extres.

La polsera de reaccés és un element addicional que et permet sortir del recinte i tornar al festival en el moment que desitgis. És important que sàpigues que és un element afegit i que ha d’anar acompanyat per una entrada oficial.

Lamentablement, totes les entrades per al RBF 2022 estan esgotades. Però existeix una solució. Si són diverses persones podrien sol·licitar una taula VIP. Serà tan senzill com enviar una sol·licitud amb tots els requeriments i esperar la resposta juntament amb el preu final.

Article relacionat: Discoteques a Barcelona de Reggaeton

Preguntes generals sobre el RBF Barcelona 2022

És normal que si és la primera vegada que assisteixes al RBF 2022 tinguis algun dubte, és per això que, et deixem alguns aclariments de les preguntes més freqüents:

Com arribar al festival?

L’obertura de portes serà a les 11 hores. Pots arribar amb metro amb la línia 4 i baixar-te a Maresme i Fòrum o a través del tramvia T4 en Port Fòrum.

Com canvio la nominació de l’entrada?

Com bé sabràs, des de fa un temps per a evitar la revenda d’entrades, aquestes són nominatives. Si vols canviar el nom, a partir del 23 de juny s’habilitarà aquesta opció previ pagament de 20 euros. El termini per a canviar el nom de les entrades és fins al dia 8 de juliol.

Prepara el teu viatge i reserva el teu pis amb ShBarcelona!

Què és la Polsera Cashless?

La polsera cashless ve inclosa amb les entrades i es lliura el dia de l’esdeveniment. El que et permet és portar diners en ella per a fer les compres que vulguis en el food truck o en el marxandatge i així no dependre de la teva targeta o d’efectiu. Tens fins al dia 17 de juliol per a poder fer la recarregar en línia.

Puc entrar si soc menor de 18 anys?

Existeix una fulla d’autorització per als menys de 18 anys. Es permet l’accés fins als 16 anys sempre acompanyat d’un adult. Pots descarregar l’autorització en la pròpia web del festival.

Ja tens les entrades per a assistir? Si és així, esperem que gaudeixis al màxim de l’experiència del Reggaeton Beach Festival BCN 2022.

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari