blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Millors restaurants de sushi de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla
Pisos de lloguer a Barcelona

Foto vía Pixabay

¿Ets un veritable amant del sushi? A Barcelona la gastronomia japonesa a traspassat totes les fronteres i s’ha convertit en una cuina de culte. Si encara no coneixes les millors opcions per gaudir del autèntic sushi a Barcelona, et recomanem no deixar de llegir el següent article. A ShBarcelona ens agrada fer bones recomanacions gastronòmiques, per això, en aquesta ocasió hem recopilat els millors restaurants de sushi de Barcelona per gaudir de cuina japonesa tradicional, de fusió o creativa.

Article relacionat: Restaurants wok a Barcelona

Restaurants de sushi de luxe

Si bé el sushi és un dels plats més tradicionals de la cuina japonesa, s’ha convertit en una de les propostes més demandades pels amants de la gastronomia nipona. Et proposem donar una volta pels carrers de la ciutat i animar-te a gaudir de la creativitat i la fusió que t’ofereixen els restaurants japonesos a Barcelona. Si busques sushi i luxe, aquí trobaràs els millors restaurants. T’hi animes?

Shibui. Si pretens menjar un bon sushi a Barcelona i apostes per la cuina creativa, Shibui és el teu restaurant. Cuina d’alt nivell realitzada amb els millors productes del mercat t’esperen a Comte d’Urgell per fer-te gaudir de les seves grans creacions gastronòmiques. Aquí trobaràs des de plats tradicionals (sushi, uramaki, sashimi…) fins a les seves especialitats úniques (Tartar de toro amb caviar, Ebichiri o Hotate Kushiyaki). Deixa’t emportar pel plaer de la cuina japonesa a Shibui.

Nomo. A Gran de Gràcia descobriràs un racó de cuina nipona de luxe. Parlem de Nomo, un dels millors restaurants japonesos de Barcelona. Les matèries primes de primera qualitat conformen una carta única. Aquí gaudiràs de una experiència gastronòmica especial a base de arrossos, fideus, tempures, hosomakis, futomakis, teppanyakis, tartars, tatakis y molt més. Pels amants del sushi a Barcelona, Nomo és una veritable meravella. Visita’ls!

Yubari. La màxima expressió del luxe gastronòmic la trobaràs a Yubari, un exclusiu espai ubicat al 339 de la Diagonal que t’apropa els plats nipons de sempre actualitzats. La seva cuina avantguardista vol seduir els teus sentits amb els seus deliciosos plats. Yubari és ja tot un referent de la cuina nipona a la Ciutat Condal, un dels millors restaurants japonesos a Barcelona, se’ns dubte.

Robata. Robata Sushi & Grill t’ofereix viure una experiència gastronòmica inovidable. Aquí te esperen plats senzills però preparats amb suma perfecció per poder gaudir de les propostes japoneses urbanes amb ànima. Sushi, grill i molt més t’esperen a Robata per seduir el teu paladar. Si busques un bon restaurant japonès a Barcelona, Robata és una de les millors opcions. Visita’ls al emblemàtic Enric Granados, 55. Et fascinarà!

Pisos de lloguer a Barcelona

Foto vía Pixabay

Ikibana. Fusió. Aquesta es la paraula que defineix a la perfecció el que representa Ikibana, un dels restaurants japonesos de Barcelona més top. La originalitat es trasllada de la seva decoració a la seva carta, amb una cuina de fusió que no et deixarà indiferent. Si el teu paladar es aventurer, serà increïble descobrir les seves especialitats, entre les que destaquen el sushi més variat e innovador.  Qualitat i un ambient màgic t’esperen als locals de Ikibana de Sarrià, el Born o Paral·lel.

Nakashita. Si et ve de gust tastar bon sushi a Barcelona, has de visitar Nakashita, al carrer del Rec Comtal, 15 al vell mig del Born i ben a prop d’Arc de Triomf. Aquí gaudiràs de la millor cuina japonesa, actualitzada i adaptada al estil oriental. Darrera de la barra d’aquesta taberna japonesa el seu sushiman treballa amb la millor matèria prima per conquistar-te amb sushi de qualitat. Demana una cervesa japonesa, proba el sake o acompanyat d’un bon vi mentre fas la teva boca aigua amb el sushi de Nakashita. Tot un encert!

Article relacionat:  Gastronomia asiàtica al abast

Sushi a Barcelona per totes les butxaques

El sushi, com a plat tradicional, és una proposta gastronòmica de culte per a tot tipus de butxaques. Per això, hem recopilat les opcions més barates per a poder gaudir del millor sushi a Barcelona. Ja no tens excuses per no gaudir de autèntics restaurants japonesos a Barcelona. ¿T’hi animes?

Yoi Yoi Gion. Al número 383 de la Diagonal, un senzill local et seduirà amb la seva cuina propera i carregada del autèntic sabor nipó. Japó és a prop i a un baix cost si visites Yoi Yoi Gion.  Uufón, Edamame y deliciós sushi són algunes de les receptes que t’acompanyaran durant aquest viatge. Descobreix la auténtica essència asiàtica a Yoi Yoi Gion.

Pisos de lloguer a Barcelona

Foto vía Pixabay

Sushifresh. No es pot concebre parlar de sushi a Barcelona sense dir Sushifresh. Ubicat a Via Augusta, 65 aquest local ha revolucionat la gastronomia japonesa. Aquí podràs probar sushi fet a mida, adaptat als teus gustos i expectatives i sense tenir que rascar-te la butxaca! Et ve de gust sushi avui? Doncs Sushifresh és el teu restaurant.

Ukai – Kitcho. Entre els restaurants japonesos de Barcelona destaca Ukai – Kitcho. Els seus 20 anys d’experiencia fent cuina japonesa, la seva varietat de plats o els seus productes d’alta qualitat l’avalen completament. Si busques un bon pla gastronòmic i et ve de gust tastar sushi a Barcelona, Ukai – Kitcho és una excel·lent alternativa. Troba’ls al Carrer Mallorca 188.

Sushibo. Sushi a Barcelona? ¡Sushibo! Tal i com el seu mateix nom ens avança a Sushibo t’ofereix una autèntic viatge per la gastronomia nipona. La seva especialitat? El sushi! Tot i que no et pots perdre els Udon o el Yakitori. Sushiadictes esteu de sort, aquest local ubicat a la Ronda del General Mitre o al Carrer Casanova destaca entre els restaurants japonesos de Barcelona. Bon profit!

Rakumi. Si busques restaurants japonesos a Barcelona, no et pots perdre el top dels top… Rakumi, al Carrer Ample, 50. La seva oferta gastronòmica que et proposa Rakumi.  Edamame, Okonomiyaki, Ikafurai i un excels sushi et deixaran amb ganes de repetir. Si vols descobrir les delícies nipones en un ambient únic, visita’ls.

Rainbow. Penses en menjar bon sushi a Barcelona i al millor preu? Aleshores, has de passar-te per Balmes, 167 on hi trobaràs Rainbow, un local ideal pels amants de la cuina japonesa. Tradició i avantguarda s’uneixen a la seva carta per transportar-te al vell mig del Japó. A Rainbow viuràs un increïble viatge gastronòmic. Repetiràs!

Ens recomanes algún restaurant de sushi a Barcelona més?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari