blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Restaurants de cuina lleugera per a l’estiu

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

A l’estiu ens agrada sortir a menjar igual que a l’hivern, però la veritat és que solem escollir aliments totalment diferents. Durant els mesos de calor, ens vénen de gust més les coses fresques i lleugeres i, en general, en quantitats menors. Gaspatxos, cremes fredes, amanides, fruita, sucs naturals… En general busquem coses amb menys greix, amb menys calories i que no siguin massa calentes. Per això diuen que l’estiu és una època ideal per a fer dieta, i la veritat és que no s’equivoquen. Si estàs buscant restaurants que serveixin coses més naturals i lleugeres, no et pots perdre aquest article de ShBarcelona amb alguns exemples de restaurants de cuina lleugera ideals per a aquest estiu.

Article relacionat: Arriba l’estiu a Barcelona de nou!

Gaudeix de plats lleugers pels mesos més calorosos

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Aquest estiu la millor opció és triar restaurants que ofereixin productes frescos i naturals, d’agricultura ecològica i biològica, de productes de temporada i de proximitat i que estiguin cuinats de manera més saludable i amb menys greix. A Barcelona tenim molts exemples de restaurants saludables, ecològics i biològics, però avui us recomanarem alguns que us poden resultar d’allò interessants. El primer d’ells és el restaurant Gat Blau, situat al carrer Comte Borrell 122 de Barcelona. La cuina de Gat Blau és una cuina sostenible i saludable, amb ingredients de proximitat, de temporada, ecològics i de comerç just. A la seva carta pots trobar plats com l’amanida de pastanaga, cacauet, taronja i herbes fresques, hummus de mongetes amb nap i alls negres o arròs amb sèpia fresca i allioli. Tot deliciós i boníssim, sens dubte una excel·lent opció per dinar o sopar a la Ciutat Comtal aquest estiu. D’altra banda, us recomanem el restaurant Gut, al carrer Perill 13, a plena Vila de Gràcia. Aquí t’ofereixen menús de migdia, menús per a grups i una petita carta amb plats molt interessants. A tots, o gairebé tots, quan decidim anar a un restaurant ens agrada, per sobre de tot, menjar bé, però també poder descobrir coses noves: sabors, textures, sensacions… Que ens facin gaudir els cinc sentits. Això és el que podràs descobrir a Gut.

Article relacionat: Restaurants de cuina creativa a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Gut podràs delectar-te amb plats d’estiu com l’amanida de bacallà, taronja, favetes, nori i olivada, musclos thai amb patates “deluxe“, wok de verdures, burritos mediterranis d’heura, escalivada i pesto amb hummus d’albergínia, salmó fresc amb tabule fred de quinoa i esterificació cítrica, tàrtar de reig salvatge amb mango o alvocat i sorbet de yuzu. Finalment, però no per això menys important, podem trobar el restaurant NoNoNo, que probablement et farà exclamar sí, sí, sí! Es troba al Passatge Lluís Pellicer 12. Aquí trobaràs menjar de proximitat, bon servei i ambient tranquil, amb plats tant exquisits com saludables. La qualitat és bastant superior a la mitjana i les postres són veritablement bons. Sens dubte una opció excel·lent per menjar de manera lleugera i deliciosa aquest estiu a Barcelona.

Ens recomanes altres restaurants de cuina lleugera a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari