blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Subhastes d’art a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

La subhasta, a causa de la conjuntura econòmica actual, ha esdevingut la sortida natural de molts objectes d’art (mobles, pintures, porcellanes, joies, etc.), que han entrat al mercat per manca de liquiditat dels propietaris.

El que abans era un espai reservat a inversors i col·leccionistes, s’ha fet accessible al gran públic. Així, per preus assequibles avui en dia pots adquirir peces per decorar casa teva, ampliar el teu joier, començar una col·lecció, fer un regal elegant o simplement invertir.

I si no has participat mai a cap d’aquests esdeveniments, pots simplement gaudir d’un “espectacle” ritualista i original. Per això, des de ShBarcelona us volem fer un respàs sobre les millors sales de subhasta a Barcelona.

Article relacionat: Diumenges de museus gratis a Barcelona

Sales de subhastes a Barcelona

És convenient consultar el catàleg o visitar l’exposició abans d’acudir a la venda el dia assenyalat. Trobem diverses d’aquestes sales a la Ciutat Comtal, i esdevé una manera interessant d’adquirir productes i objectes molt interessants a bons preus, sempre amb el control nostre sobre el que volem oferir. 

Art exposat a una galería

Imatge via Unsplash

A Barcelona hi ha sales de subhastes d’art molt prestigioses. Donem un cop d’ull a algunes de les més importants. Balclis és una sala que organitza subhastes d’art i antiguitats aproximadament cada dos o tres mesos.

Aquí es troben moltes obres de pintors importants, i interessants mostres d’art del modernisme català. Encara que de vegades podem trobar-ne algunes d’art contemporani, és tònica general que siguin peces d’artistes ja finats. Tenen la seva seu al Carrer del Rosselló, 227, a l’Eixample i els seus telèfons són 932 175 607 i 932 377 663. 

Situada just al costat de l’anterior, al Carrer del Rosselló, 229, trobem la sala Lamas Bolaño. Aquesta sala ofereix subhastes d’art i antiguitats cada dos mesos. Aquí podem trobar obres de pintors importants al costat d’obres més assequibles. Té sucursal a Madrid i el seu telèfon és 934 151 766. 

Article relacionat: Quins museus són gratis a Barcelona

Arce Subastas ofereix vuit subhastes d’art i antiguitats a l’any, amb preus de sortida molt moderats, i encara que el catàleg de pintura no sol ser d’alta qualitat, és un molt bon lloc per iniciar-se en aquest món de les subhastes. Durant les exposicions obre al migdia i els diumenges a la tarda.

Parella mirant diferentd quadres a una exposició

Imatge via Unsplash

Si no ets encara un cercador expert, sens dubte és el teu lloc. Són al Carrer de Santaló, 9, i el seu telèfon és 932 021 000. Bonanova Subastas, al carre de Muntaner, 527, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, és una mica més petita que l’anterior i organitza una subhasta gairebé cada mes. Pintura molt interessant a bon preu. Telèfon 932 121 808.

Per últim, Situada al carrer amb més galeries d’art, el Consell de Cent, 295Subarna (Subhastes de Barcelona), efectua subhastes d’art i antiguitats més o menys cada tres mesos. La seva selecció de pintura va des de l’art antic al contemporani, i té molt bona qualitat. 

Amb aquesta informació tens un punt de partida per poder aixecar la mà i fer-te amb una peça interessant. Bona sort! 

Has participat algún cop a alguna subhasta? Comparteix la teva experiència amb nosaltres.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari