blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Tatuadors de realisme a Barcelona

Tatuatge realista d'un mussol al braç
Escrit per Xavi Maldonado

Tatuar-se és cada vegada més habitual i s’ha convertit en un senyal d’identitat per a moltes persones. Els tatuatges solen ser representacions gràfiques de coses importants per al portador, ja siguin relacionades amb els seus éssers estimats, amb conviccions, fites en la vida o lemes morals i ètics.

De vegades, per contra, els tatuatges volen reflectir detalls estètics, imatges belles i ben dissenyades que demostren el talent de l’artista tatuador.

Els tatuatges realistes són una bona representació d’aquests últims, on de vegades podem veure autèntiques obres d’art sobre la pell. Si vius a Barcelona o estàs de visita, i t’agraden els tatuatges, descobriràs una gran varietat d’artistes de gran talent.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar dels millors tatuadors de realisme de la capital catalana.

Article relacionat: On tatuar-se a Barcelona

Descobreix els millors tatuadors de Barcelona

Logia

Artista tatuador al seu estudi preparant-se per a tatuar

Imatge via Pixabay

Logia capten totes les tendències artístiques que s’estenen també al món dels tatuatges i una de les més esteses és l’hiperrealisme.

Es tracta de tatuatges que van més enllà de la mateixa realitat, i que solen causar un efecte considerable en qui els veu, més enllà d’agradar o interessar, captiven.

Alguns dels més estesos són aquells que imiten una obertura al cos que ens permet veure l’interior, aquests tatuatges estan molt relacionats amb la part del cos que decidim tatuar-nos, ja que en molts casos mostren l’interior del cos humà, músculs i fins i tot òrgans, essent comuns els tatuatges a l’esquena que mostren la caixa toràcica, al pit per exhibir el cor o tatuatges als braços que revelen la musculatura. T

robaràs el seu establiment al carrer de Tarragona, 84, al districte de Sants-Montjuïc.

Javi Granged

Javi Granged Mena és un tatuador barceloní amb més de 20 anys d’experiència al sector, artista especialitzat en realisme, tant en color com en blanc i negre.

Aquest artista realitza qualsevol mena d’estil amb resultats impecables. Sempre busca la perfecció, fixant-se molt en els petits detalls. Aquí trobaràs qualitat, neteja i solidesa a les línies. A més, ens dóna un exquisit tracte en realitzar els seus treballs.

Steel of Doom Tattoo

Steel Of Doom, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 222, al districte d’Horta-Guinardó, és un projecte llançat amb l’únic objectiu de plasmar i crear art a la pell.

Iniciat per Tony Atichati fa 4 anys ofereix tatuatges de realisme i en l’actualitat compta amb diferents artistes que realitzen diferents estils de tatuatge per oferir un ventall artístic més ampli. Et vols tatuar? Steel of Doom t’ofereix tatuatges de realisme, tradicionals, geomètrics, puntillisme … Tinguis l’estil que tinguis al cap, contacta amb ells per començar amb el fantàstic projecte artístic de què serà el teu tatuatge nou.

Article relacionat: Els millors tatuadors de Barcelona

Barna Tattoo

Tatuatge realista d'un rellotge en blanc i negre

Imatge via Pixabay

Si et vols tatuar amb els millors tatuadors realistes del món, pots fer-ho amb els tatuadors que treballen a Barna TattooBruno Salatà i Emanuel Riffo o també amb Max Ghostar o el seu amic Yomico, amb els quals col·laboren i visiten al seu estudi de Barcelona diverses vegades a l’any.

Demana cita i no perdis l’oportunitat de tatuar-te a Barcelona amb aquests artistes reconeguts del món del tatuatge.

Marcos Caballero

Marcos Caballero és el tatuador del seu propi estudi, Tattoo Studio BarcelonaÉs tracta d’un artista tatuador amb 17 anys d’experiència i inventor del New Tattoo Art, amb la marca europea registrada i protegida «Smoke ink ®».

Aquest nou art consisteix a modelar figures de fum digitalment. Creant imatges úniques, exclusives i inimitables, així com en la integració, unió i decoració de fons en els tatuatges.

A més és il·lustrador, dissenyador gràfic, dissenyador d’interiors i 3D, dibuixant tècnic i escultor. Per les seves mans han passat des de llapis i esfumins de degradar a pinzells de pintura. També temperes, acrílics, aquarel·les, oli, pastissos i carbonets, aerografia, esprais de pintura, cisells, gúbies, resines epoxy o tòrcul de buit gravat. És definitiva, un artista en tota regla.

Quins altres tatuadors de realisme ens recomanes a la Ciutat Comtal?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari