Categories: Cuina del món

Supermercats asiàtics a Barcelona

Àsia ha envaït poc a poc els carrers de Barcelona amb els seus productes, els seus costums i les seves receptes. Provar altres sabors, descobrir altres maneres de gaudir de la cuina asiàtica i fer-ho a casa ja no és un impossible.

Si t’agrada la cuina asiàtica i vols fer-te amb les delícies xineses, els productes japonesos, les especies hindús o tants altres comestibles d’Orient, no deixis de llegir les següents línies.

A ShBarcelona som fanàtics de la cuina oriental, per això et portem la llista dels millors supermercats asiàtics a Barcelona. Descobreix les autèntiques tendes alimentaries especialitzades on comprar menjar oriental de veritat.

Article relacionat: Gastronomia asiàtica a l’abast

Menjar xinès a Barcelona

Imatge via Pixabay

Resulta impossible passejar per Barcelona i no trobar-te un establiment de gastronomia xinesa. Però… ¿no saps on fer-te amb els seus productes d’alimentació? Pren bona nota.

Els supermercats orientals estan a l’ordre del dia i aquí te’n destaquem els millors per iniciar-te a la cuina xinesa des de casa. Descobreix el sabor de Xina!.

A la dreta de l’Eixample hi trobaràs un establiment on comprar menjar oriental, l’Iberochina, un supermercat oriental on podràs adquirir productes selectes com les setes shitake, l’oli de sèsam, vins asiàtics, cerveses xineses, wasabi, miso i molt més.

Un altre clàssic dels supermercats orientals a Barcelona és el Don Fang. Tot i que pots trobar una gran varietat de productes de tota Àsia, no et pots perdre les especialitats xineses. ¡Les tenen totes! A Dong Fang podràs comprar menjar oriental de qualitat a baix preu.

Troba’ls a carrer Balmes, 6, en plena Eixample.

Si cerques un supermercat oriental especialitzat en productes d’alimentació xinesa, Yang Kuang, ubicat també a l’Eixample, es perfecte per a tu, ja que aquí  es on compren menjar oriental els propis xinesos. Si ets un curiós que es vol introduir de ple a la gastronomia asiàtica, compra a Yang Kuag. Hi trobaràs de tot i més!

Article relacionat: Restaurants wok a Barcelona

Productes japonesos a Barcelona

T’agrada la cuina japonesa? Aleshores segur que estàs desitjant preparar algun dels seus plats més emblemàtics a casa. Tokyo-Ya t’ho posa fàcil, ja que son especialistes a apropar-te els productes japonesos a casa teva.

Si busques un establiment on comprar menjar oriental, aquesta es la millor opció. Qualitat i totes les novetats de la gastronomia nipona estan al carrer Girona, 119, també dins del barri de l’Eixample. Endinsar-se al món dels olors i sabors de la cuina japonesa es pot convertir en tot un plaer si trobes productes autòctons de qualitat.

Alimentación Han-Kuk es un supermercat oriental que  t’ho posa fàcil, ja que t’apropa els millors ingredients del Japó i Corea. Salses, llaunes, snacks, condiments, fideus, algues, begudes i licors, deshidratats… Tot el que busquis de la gastronomia oriental ho trobaràs aquí.

Altres supermercats orientals a Barcelona

Imatge via Pixabay

Lo millor d’Orient a Occident. Així es defineix Oriental Market, un supermercat oriental que destaca per ser el nº 1 en la importació de més de 5.000 productes d’alimentació oriental.

Arrossos, snacks, algas, noodles, salses… Tot el que busquis procedent del continent asiàtic ho trobaràs aquí. Productes de Xina, Japó, Corea, Filipinas, Tailandia o Vietnam, entre d’altres. Si vols comprar menjar oriental a Barcelona, Oriental Market és el teu supermercat.

A DeliShop trobaràs els productes bàsics de les cuines del món i no només això, aquí et proporcionen productes de gama alta per gaudir de la gastronomia gourmet.

Entre els seus productes destaquen els orientals, que no et deixaran indiferents. Descobreix DeliShop, una manera còmoda y propera de preparar plats orientals amb els millors ingredients. Comprar menjar oriental a Barcelona és un luxe si ho fas a Delishop.

Per acabar les nostres recomanacions, et presentem el local Muang Thai Market, al carrer Diputació 127, un supermercat oriental que t’apropa les delícies thai. A partir d’ara omplir la teva nevera amb els productes d’Orient serà molt més fàcil.

Ens recomanes algún altre supermercat oriental a Barcelona?

5 / 5 ( 5 votes )
Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Recent Posts

És possible obrir un compte bancari amb passaport?

Barcelona, una ciutat vibrant i multicultural, atreu a persones de tot el món amb el…

7 dies ago

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

3 setmanes ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

4 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

1 mes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago