blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Les millors platges del Maresme

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Les platges de Barcelona són una de les atraccions més populars de la Ciutat Comtal. La Costa Central, és la zona de platges de Barcelona i entre aquesta i la Costa Brava trobem les platges del Maresme, que gaudeix de multitud de platges mediterrànies excel·lents a pocs quilòmetres de la capital catalana.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlarem de les millors platges del Maresme perquè pugueu gaudir de més platges i pobles costaners si veniu a visitar la capital de Catalunya.

Article relacionat: Les millors platges de la Costa Brava

Gaudeix de les platges del Maresme

La província del Maresme està situada entre la serralada litoral i el mar Mediterrani i comprèn els municipis situats des de Montgat fins a Malgrat de Mar.

Gràcies a la seva proximitat amb la capital catalana i a la bona comunicació amb aquesta per mitjà del tren que recorre tota la costa, el Maresme s’ha convertit en la zona ideal per a molts barcelonins que decideixen viure amb més tranquil·litat sense perdre el contacte amb el mar.

Troba el teu millor allotjament a Barcelona 

El clima és de tipus mediterrani, amb hiverns suaus i estius temperats i humits. La tardor i la primavera són les estacions més plujoses. Les platges del Maresme són àmplies, llargues i de sorra gruixuda, ideal per prendre el sol amb la tovallola, però més fàcil d’eliminar que la sorra fina.

En general, les platges més boniques del Maresme tenen una petita superfície en la qual fer peu, però de seguida hi ha desnivell, pel que s’ha de saber nedar per evitar enfonsar-se. Al llarg de tota la costa podràs trobar multitud de xiringuitos i restaurants amb excel·lent gastronomia marinera.

millors platges del maresme

Foto via visualhunt.com

A més, alguns municipis tenen un encant especial amb els seus passejos marítims, les seves places i la seva dilatada història. A la zona del Maresme conflueixen nombroses rieres que desemboquen al mar i que, en estacions plujoses, poden provocar algun problema, per això, és important ser previngut i no aparcar a les rieres seques quan amenaci tempesta.

Article relacionat: Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Les millors platges del Maresme

Les platges més interessants de la costa del Maresme són moltes, però des d’aquest article volem aconsellar-vos algunes d’elles per a que gaudeixis aquest estiu.

El Passeig dels Anglesos, situat a la localitat de Caldes d’Estrac, es va fer famós per les seves aigües termals i rep el seu nom per la quantitat de turistes anglesos que, enlluernats per la bellesa de la zona, van decidir venir a viure a Caldes i van construir precioses cases, moltes d’elles Modernistes o noucentistes, però amb un aire anglès, just davant del mar.

Alloja’t a Barcelona amb nosaltres

Algunes d’elles segueixen en peu i no han estat substituïdes per apartaments, de manera que el seu passeig marítim és un dels més macos de la zona. La platja és àmplia i còmoda.

Una altra de les alternatives és la Platja de les Roques Blanques, situada entre les localitats de Canet i Sant Pol de Mar. Es tracta d’una platja de sorra, força aïllada i sense passeig marítim.

D’aspecte salvatge, de tot just 300 metres, en un entorn privilegiat i exclusiu, envoltat de roques i aigües transparents, és una de les platges que no pots deixar de visitar si véns al Maresme.

platges maresme

Foto via visualhunt.com

Finalment, us aconsellem la platja de Calella, un conjunt de cales anomenades Rocapins, La Vinyeta, Cala d’en Pere (nudista) i Roca Grossa, situades al sud del far de Calella. La seva sorra és fina, tot i que hi ha zones de roques entre cala i cala.

Quina és la teva platja preferida de la Costa del Maresme?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari