blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Allotjar-se a Barcelona

És el millor moment per trobar pisos de lloguer a Barcelona barats?

Pisos de lloguer a Barcelona

Que després del confinament els hàbits i preferències de consum de la població han canviat ja no és novetat. Això, sumat a l’elevat preu que tenien els pisos de lloguer a Barcelona, va fer que moltes persones es replantegessin la cerca d’habitatge a la ciutat.

Per aquest motiu, sobretot algunes famílies, prefereixen ara viure en municipis prop de Barcelona, on trobar cases grans i amb terrassa o balcó.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

No obstant això, tot canvi té també oportunitats per a oferir. Per això ens preguntem: És bon moment per a trobar pisos de lloguer a Barcelona barats? Per descomptat que sí.

Si estàs pensant a venir a viure a la ciutat comtal, sens dubte és un bon moment. Queda’t a llegir aquest article perquè te l’expliquem detalladament.

Pisos de lloguer a Barcelona barats: les zones més econòmiques

Com ja sabem, moltes persones s’han mudat de la gran ciutat a municipis de Barcelona pròxims. El motiu principal ha estat trobar més espai a casa i menys bullícia als carrers.

També cal destacar la recent actualització de l’Índex de referència de preus de lloguer a Barcelona, que ha provocat un lleuger descens d’aquests.

mudarse a un altre pis de lloguer barats a barcelona

Imatge via Pexels

En aquest sentit, és important aprofitar el context. El sector immobiliari és sempre canviant, i les millors oportunitats es troben en èpoques com la que estem travessant actualment.

Des de ShBarcelona creiem que és un bon moment per a viure a la ciutat, ja que molts dels pisos en lloguer de Barcelona que més demandats estaven, es troben ara disponibles i llestos per a ser llogats.

Saps quins són els districtes més barats per a llogar un pis a Barcelona? T’ho expliquem a continuació:

Nou Barris

Encapçala la llista sent el districte de Barcelona més barat. Està format per 13 barris:

  1. Vilapicina i la Torre Llobeta
  2. Porta
  3. Turó de la Peira
  4. Ca Peguera
  5. La Guineueta
  6. Canyelles
  7. Els Roquetes
  8. Verdún
  9. La Prosperitat
  10. Trinitat Nova
  11. Torre del Baró
  12. Ciutat Meridiana
  13. Vallbona
trobar pis a nou barris

Imatge via VisualHunt

Nou Barris és una zona relativament nova, que en els últims anys ha anat creixent i augmentant tant en quantitat de veïns com en comerços i serveis. Es troba limítrof a la serra de Collserola, per la qual cosa és fàcil trobar zones enjardinades.

Pisos de lloguer a Nou Barris

Horta – Guinardó

En segon lloc tenim el districte d’Horta – Guinardó, característic per ser el tercer més gran de la ciutat. Això fa que en aquesta zona es concentrin molts habitatges. Està ben comunicat en transport públic i compta amb serveis de primera necessitat com a supermercats, hospitals i col·legis. A més, compta amb moltes zones verdes i amb parcs. Aquests són els seus barris:

  1. El Baix Guinardó
  2. Ca Baró
  3. El Guinardó
  4. La Font d’en Fargues
  5. El Carmel
  6. La Teixonera
  7. Sant Genís dels Agudells
  8. Montbau
  9. La Vall d’Hebron
  10. La Clota
  11. Horta
laberint d'horta guinardo

Imatge via Visual Hunt

Pisos en lloguer a Horta – Guinardó

Sant Andreu

En tercer lloc està el districte de Sant Andreu, una opció triada per moltes persones que vénen a viure a Barcelona. El districte compta amb els següents barris:

  1. La Sagrera
  2. El Bon Pastor
  3. La Trinitat Vella
  4. El Baró de Viver
  5. El Congrés i els Indians
  6. Navas
  7. Sant Andreu de Palomar

Pisos de lloguer a Sant Andreu

El que tenen en comú els districtes més barats per a llogar pis a Barcelona és que s’allunyen del centre de la ciutat, i per tant, van ser els últims en adherir-se a aquesta. Normalment, les zones allunyades eren les habitades per grans indústries i els seus treballadors.

Actualment, aquestes zones compten amb una densitat de població molt elevada, plenes de serveis, que les han convertit en llocs a tenir en compte.

Pisos més barats a barcelona lloguer

Imatge via Visual Hunt

Municipis de Barcelona: els més cars i els més barats

Encara que moltes persones recentment s’han traslladat a viure a municipis prop de la ciutat buscant cases barates en pobles de Barcelona, els preus no són tan diferents als de la ciutat.

De fet, en 10 municipis catalans, el preu és superior al de Barcelona. Així ho expliquen en aquesta notícia del Périodico. Sense anar més lluny, a Sant Vicenç de Montalt, un municipi de la comarca del Maresme, el preu mitjà del lloguer és de 1.251,57€.

A aquest li segueixen Cabrils amb 1.178,01€, Sant Cugat del Vallès amb 1.149,55€, Teià amb 1.117,67€ o Sant Just Desvern amb 1.058,92€.

pisos de lloguer municipis barcelona

Imatge via Unsplash

D’altra banda, també hi ha diversos municipis que tenen preus assequibles, com per exemple Sant Joan Despí o Esplugues amb un preu mitjà per mes d’uns 814€ o Castelldefels amb 919,90€.

Troba els pisos més barats de Barcelona

Tal i com ha vist, no hi ha tanta diferència entre els nous preus dels pisos de lloguer a Barcelona amb els municipis més pròxims.

Com en tota cerca de pis, et recomanem que abans de res tinguis una llista de necessitats i prioritats que haurà de tenir el teu nou habitatge. Només d’aquesta manera podràs fer una cerca fitada i eficaç.

A ShBarcelona creiem fermament que viure a Barcelona té molts avantatges, perquè al final, estalvies en transport públic si trobes un pis prop de la teva universitat o lloc de treball. També disposes de molts més serveis a l’abast, així com comerços, restaurants i bars. Al cap i a l’últim, Barcelona és una ciutat mediterrània, referent a nivell gastronòmic i cultural.

Si creus que ha arribat el moment de llançar-te a viure l’experiència de trobar pis a Barcelona, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’assessorarem per a trobar el pis que millor encaixa amb les teves necessitats.

Vull més informació

Fuentes:

 

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari